Încă o plecare de la CFR Cluj?  Ioan Varga a făcut  anunțul : „Avem o ofertă bună”
Ioan Varga vrea să mai vândă încă un jucător. Foto: sportpictures.eu

Încă o plecare de la CFR Cluj? Ioan Varga a făcut anunțul: „Avem o ofertă bună”

  • Ioan Varga (53 de ani), patronul clubului CFR Cluj, a anunțat că are o ofertă importantă din Arabia Saudită pentru fundașul central croat Anton Kresic (28 de ani).

Formația din Gruia a renunțat la mai mulți jucători în urma eliminării din play-off-ul Conference League, scor 1-3 la general, după dubla cu ciprioții de la Pafos.

Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește și
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”

Ioan Varga: „Avem o ofertă bună”

Împrumutat de CFR Cluj, în vara anului 2023, de la Rijeka și transferat definitiv în această vară, Anton Kresic ar putea pleca și el din Gruia, după eșecul ardelenilor din cupele europene.

Anunțul a fost făcut chiar de Ioan Varga, cel care a confirmat că are o ofertă din Golf pentru fundașul născut în Germania.

„Singurul fotbalist care ar mai putea pleca este Anton Kresic. Avem o ofertă bună din Arabia Saudită. Vedem zilele acestea dacă se va întâmpla asta. Săptămâna asta se hotărăște”, a spus Varga, potrivit fanatik.ro.

De-a lungul carierei sale, croatul a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare din Italia: Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

1,2 milioane de euro
este cota lui Anton Kresic, potrivit Transfermarkt

În această vară, CFR Cluj a încasat nu mai puțin de 10.000.000 de euro, după ce i-a vândut pe Philip Otele (25 de ani), Răzvan Sava (22), Daniel Bîrligea (24) și Karlo Muhar (28).

Louis, mină de aur  Patronul din Gruia a anunțat  cât costă Munteanu  după dubla cu FCSB
Citește și
Louis, mină de aur Patronul din Gruia a anunțat cât costă Munteanu după dubla cu FCSB
Citește mai mult
Louis, mină de aur  Patronul din Gruia a anunțat cât costă Munteanu după dubla cu FCSB

Ioan Varga, ironic cu FCSB: „A văzut toată țara”

Finanțatorul echipei CFR Cluj, Ioan Varga, crede că FCSB nu a mișcat în front în derby-ul de la Cluj și susține că CFR Cluj are un lot mai valoros decât cel al campioanei României.

„FCSB? Păi, nici n-au ajuns la poartă în primele 80 de minute. Au dat golurile pe niște greșeli, practic le-am făcut niște cadouri, dar asta e, așa este fotbalul.

Cred că a văzut toată țara că suntem mai buni decât FCSB, că avem o echipă cu jucători mai valoroși, nici n-au contat până spre final.

Eu cred că CFR-ul a vorbit în teren și timp de 80 de minute i-am subordonat pe cei de la FCSB.

La un moment dat, eu cred că puteam să le dăm multe celor de la FCSB. Am fost clar peste ei, păcat că nu am reușit să învingem, dar CFR a arătat din nou că, indiferent câți jucători au plecat, avem resurse să ne batem în continuare acolo sus”, a declarat Ioan Varga.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5