Panică pe teren Momente tensionate la un meci din Copa Libertadores » Un fotbalist  s-a prăbușit  și a ajuns la terapie intensivă
Juan Izquierdo. Foto: IMAGO

Panică pe terenMomente tensionate la un meci din Copa Libertadores » Un fotbalist s-a prăbușit și a ajuns la terapie intensivă

  • Juan Izquierdo (27 de ani), fundaș al echipei Nacional (Uruguay) s-a prăbușit pe teren în ultimele minute ale partidei cu Sao Paulo (Brazilia) din optimile Copa Libertadores.
  • Fotbalistul a suferit o „aritmie cardiacă”, a fost transferat la terapie intensivă, iar acum starea sa este stabilă.

Finalul partidei dintre Sao Paulo și Nacional părea a fi unul liniștit. Gazdele conduceau cu 2-0 (după 0-0 în tur) și se apropiau de calificarea în sferturi.

„Mi-a fost teamă”  Tachtsidis a vorbit cu ciprioții despre CFR - Pafos și despre  ofertele  venite pentru el
Citește și
„Mi-a fost teamă” Tachtsidis a vorbit cu ciprioții despre CFR - Pafos și despre ofertele venite pentru el
Citește mai mult
„Mi-a fost teamă”  Tachtsidis a vorbit cu ciprioții despre CFR - Pafos și despre ofertele venite pentru el

Juan Izquierdo s-a prăbușit pe teren la meciul dintre Sao Paulo și Nacional

Aflat pe linia de la jumătatea terenului, Izquierdo a început să se clatine și a căzut brusc la pământ. Un coleg a încercat să-l prindă, dar nu a reușit.

Staful medical a intervenit rapid pentru a-l ajuta pe fundaş, iar cei 77.000 de spectatori au aplaudat în timp ce acesta a fost scos cu ambulanța de pe Estádio do Morumbi.

Fotbalistul a fost transferat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, la terapie intensivă. Clubul său a dezvăluit că Izquierdo a suferit o „aritmie cardiacă”, dar acum starea sa este „stabilă” și rămâne pentru moment sub observație.

Sao Paulo a trecut de Nacional, 2-0 la general, iar în sferturile Copa Libertadores va da peste Botafogo RJ.

  • Juan Izquierdo a jucat de-a lungul carierei pentru CA Cerro, Penarol, Montevideo Wanderers, Atletico San Luis, Liverpool Montevideo și Nacional.
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”