„România a fost aici”  Așa arată  vestiarul naționalei  după meciul din Kosovo +51 foto
Așa arată vestiarul naționalei după meciul din Kosovo Captură FRF

„România a fost aici” Așa arată vestiarul naționalei după meciul din Kosovo

  • KOSOVO - ROMÂNIA 0-3. Federația Română de Fotbal a publicat imagini cu vestiarul de la arena din Kosovo după partidă
  • Următorul meci al României, cu Lituania, pe Ghencea, este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima TV, luni, 9 septembrie, de la 21:45

„Tricolorii” au lăsat cabinele de pe „Fadil Vokrri” din Priștina extrem de curate, ca și cum nici nu le-ar fi utilizat.

JOCURI PSIHOLOGICE  Ce i-a spus portarul lui Răzvan Marin, înainte de penalty:  „Ești sigur?!”
Citește și
JOCURI PSIHOLOGICE Ce i-a spus portarul lui Răzvan Marin, înainte de penalty: „Ești sigur?!”
Citește mai mult
JOCURI PSIHOLOGICE  Ce i-a spus portarul lui Răzvan Marin, înainte de penalty: „Ești sigur?!”

„ROMÂNIA a trecut pe aici ❤️La revedere, Priștina! Mulțumim de găzduire!”, a fost mesajul publicat alături de imagini.

„Tensiunile dinaintea meciului Kosovo - România, cauzate de insultele huliganilor români, au continuat la Kosovo. Dar Federația Română de Fotbal pare să aibă o altă atitudine.

Vineri seara, România s-a impus cu 3-0 pe Fadil Vokrri, iar românii au avut grijă să lase vestiarul în cele mai bune condiții. Imaginile au fost prezentate de echipa națională a României, pe rețelele sociale.

Vestiarul a fost lăsat așa cum a fost găsit înaintea meciului - într-o condiție excelentă și complet curățat", au redat informația jurnaliștii kosovari de la Gazeta Express.

Public 100% ostil la Pristina: au huiduit imnul și ne-au fluierat la fiecare pas

  • Kosovarii au promis “infernul” pentru tricolori la Pristina și au respectat asta: publicul n-a iertat naționala lui Lucescu 
  • De la sosirea autocarului, până la începerea meciului, românii au fost huiduiți, jigniți și imnul aproape că nu s-a auzit

12.000 de oameni au fost pe “Fadil Vokrri” la primul meci din Liga Națiunilor, Kosovo - România, văzut ca o revanșă la Pristina după cele întâmplate în Liga Națiunilor.

O atmosferă 100% ostilă pentru “tricolori”, numiți “țigani” încă de la intrarea pe poarta arenei. “Dardanet” a fost la datorie și n-a iertat niciun pas al tricolorilor. 

Au huiduit echipa la intrarea la încălzire, prezentarea a fost doar un cor de fluierături, totul culminând cu imnul: fluierături și huiduieli din nou, iar sunetul din boxe aproape că nu s-a auzit.

“Atenție, aici e Kosovo”,  a fost mesajul “Dardanet” afișat pe o pânză la începutul meciului. Start blocat preț de câteva minute din cauza fumigenelor ce-au depășit pista de alergare și au ajuns până pe teren.

Kosovo - Romania.jpg
Kosovo - Romania.jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui  Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu: „M-a ajutat cel mai mult”
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”