Încrezător  Golgheter în Lituania,  Liviu Antal  a vorbit despre meciul din Liga Națiunilor: „Ei sunt mai mult cu baschetul”
Liviu Antal/Foto:sportpictures.eu

Încrezător Golgheter în Lituania, Liviu Antal a vorbit despre meciul din Liga Națiunilor: „Ei sunt mai mult cu baschetul”

  • Liviu Antal (35 de ani) este convins că România va învinge Lituania, în cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor.
  • Meciul de pe Stadionul „Steaua” e liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima TV, luni 9 septembrie, cu începere de la ora 21:45.

Naționala României a debutat cu dreptul în Liga Națiunilor și caută să repete evoluția bună din meciul cu Kosovo și în meciul cu Lituania.

De partea cealaltă, balticii au fost învinși de Cipru, scor 0-1, pe teren propriu.

„O echipă care știe ce vrea”   Discursul lui Lucescu  din vestiar, aplaudat de toată lumea
Citește și
„O echipă care știe ce vrea” Discursul lui Lucescu din vestiar, aplaudat de toată lumea
Citește mai mult
„O echipă care știe ce vrea”  Discursul lui Lucescu din vestiar, aplaudat de toată lumea

România - Lituania. Liviu Antal: „Sunt sigur că vom câștiga”

Revenit în vara anului 2023 la Zalgiris, după experiența la CS Mioveni, Liviu Antal este sigur că „tricolorii” vor obține toate cele 3 puncte în duelul de luni.

„Lituania e conștientă că România este favorită. Chiar dacă a pierdut meciul cu Cipru, jocul a fost echilibrat. Lituania a jucat mai bine, merita cel puțin un egal.

La București vor încerca să compenseze diferența de valoare printr-o atitudine și determinare foarte bune și printr-o tactică prin care să acopere foarte bine terenul.

Selecționerul Jankauskas lucrează foarte mult tactic și încearcă să-i așeze bine în teren pe jucători. Cu toate astea sunt sigur că vom câștiga”, a declarat Liviu Antal la fanatik.ro.

Edi e la început de drum, iar nea Mircea are atâția ani de antrenorat în spate. Nea Mircea a și spus că vrea să schimbe mentalitatea, să avem posesia, să pasăm, o abordare diferită a jocului față de ce a fost până la EURO 2024. Important este ca victoria din Kosovo să fie legată cu alte succese Liviu Antal

„Ei sunt mai mult cu baschetul”

Golgheterul din campionatul Lituaniei (13 goluri în 26 de meciuri sezonul acesta) a adus aminte de singurul succes al balticilor în fața României, scor 3-0, într-un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2010.

Totuși, acesta este de părere că nu se va mai pune problema de așa ceva și a transmis că cele două echipe nu se compară, susținând că lituanienii pun mai mult accent pe baschet.

„Vorbeam cu un coleg de echipă și își amintea de aceea victorie a lor cu 3-0, dar sincer nu cred că va mai fi cazul.

Dacă tricolorii vor fi concentrați și vor juca la fel cum au făcut-o în Kosovo, nu se va pune problema câștigătoarei.

Plus că jucăm acasă, iar Lituania nu are două echipe să poată schimba 3, 4, 5 jucători iar echipa să fie la același nivel. Naționala României nu se compară cu naționala Lituaniei.

Ei sunt mai mult cu baschetul, dar în ultimul timp au început să investească în fotbal. Au început copiii să vină spre fotbal.

Naționala Lituaniei nu are în componență jucători la un nivel foarte ridicat, dar compensează prin atitudine și determinare. Nu le este frică de dueluri”, a mai spus Antal.

1
selecție are Liviu Antal la echipa națională bifată în 2011, la amicalul Paraguay – România 2-0

Programul României în Liga Națiunilor :

  • Kosovo – România 0-3
  • Luni, 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania
  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5