A ales cu inima Ivan Rakitic  a semnat  cu Hajduk Split
Ivan Rakitic s-a pozat cu un tricou al lui Hajduk Split în 2019. Foto: Imago

A ales cu inimaIvan Rakitic a semnat cu Hajduk Split

  • Ivan Rakitic, 36 de ani, a semnat pe un an cu Hajduk Split
  • Este prima aventură în campionatul Croației pentru jucătorul născut în Rheinfelden (Elveția)

Mijlocașul Ivan Rakitic a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul, cu Hajduk Split.

Aceasta este prima aventură a fostului fotbalist al Barcelonei în campionatul Croației, informează site-ul oficial al grupării dalmate.

Ivan Rakitic a jucat în carieră pentru FC Barcelona, alături de care a câștigat Liga Campionilor, FC Sevilla (de două ori câștigător al Europa League), Schalke 04, FC Basel și Al-Shabab. De asemenea, el este vicecampion mondial cu naționala Croației în 2018.

Rakitic, care va purta numărul 11 pe tricou, este cel mai titrat jucător care a evoluat vreodată în prima ligă croată.

Ivan Rakitic a semnat cu Hajduk Split

În iarnă, un alt internațional croat, Ivan Perisic, a semnat un contract cu Hajduk Split, el fiind remunerat cu suma simbolică de 1 euro/an.

În ultimul sezon, Hajduk Split a terminat campionatul pe locul trei, la 14 puncte de campioana Dinamo Zagreb, și va juca în preliminariile Conference League.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”