ARBITRAJ Marcel Bîrsan, delegat în preliminariile  Ligii Campionilor
UEFA a delegat o brigadă de arbitri, cu Marcel Bîrsan la centru.

ARBITRAJMarcel Bîrsan, delegat în preliminariile Ligii Campionilor

  • Marcel Bîrsan (42 de ani) a fost delegat de UEFA în turul I preliminar al Ligii Campionilor.
  • Arbitrul român va conduce partida tur dintre UE Santa Coloma (Andorra) și FC Ballkani (Kosovo).
Discurs viral  Marcelo Bielsa a răbufnit după ce a eliminat Brazilia la  Copa America : „Fotbalul nu înseamnă doar un clip de 5 minute!”
Citește și
Discurs viral Marcelo Bielsa a răbufnit după ce a eliminat Brazilia la Copa America: „Fotbalul nu înseamnă doar un clip de 5 minute!”
Citește mai mult
Discurs viral  Marcelo Bielsa a răbufnit după ce a eliminat Brazilia la Copa America : „Fotbalul nu înseamnă doar un clip de 5 minute!”

Săptămâna viitoare vor avea loc în cupele europene partidele din prima manșă a turului I preliminar.

Marcel Bîrsan, delegat în turul I preliminar al Ligii Campionilorf

UEFA a delegat și o brigadă de arbitri din România. Astfel, Marcel Bîrsan va conduce la centru meciul dintre UE Santa Coloma (Andorra) și FC Ballkani (Kosovo), din preliminariile Champions League.

Marcel Bîrsan va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii asistenți Radu Ghinguleac și Adrian Vornicu, iar cel de-al patrulea oficial va fi Radu Petrescu.

42 de ani
are Marcel Bîrsan

Observator va fi Robert Sedlacek din Austria, în timp ce delegat din partea UEFA a fost desemnat Anthony Bloch din Anglia.

Partida va avea loc marți, 9 iulie, de la ora 21:00, pe arena Estadi Nacional d’Andorra, din Andorra la Vella.

Istvan Kovacs trimis acasă de la EURO 2024

În cealaltă competiție UEFA, Campionatul European, Istvan Kovacs a fost retras din competiție după doar două meciuri, Slovenia - Serbia (1-1) și Cehia - Turcia (1-2).

Arbitrul român nu a reușit să țină sub control partida Cehia - Turcia, arătând 18 cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii.

20 de cartonașe
a arătat Istvan Kovacs într-un singur meci.

Conform informațiilor GOLAZO.ro, șeful arbitrilor de la UEFA, italianul Roberto Rosetti, nu a fost deloc încântat de modul în care Istvan Kovacs a condus la centru partida Cehia - Turcia și l-a trimis acasă.

Kovacs a bătut recordul all-time de cartonașe la un turneu final european, însă a pierdut și încrederea lui Rosetti. Italianul i-a reproșat maniera mult prea încordată în care a oficiat partida, care a dus la multă nervozitate și multe cartonașe.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”