Rada revine în fotbal  AFC Câmpulung își prezintă noul staff tehnic:  Marian Rada și Marius Bratu  se alătură echipei în Liga 2
Marian Rada. Foto: Sportpictures

Rada revine în fotbal AFC Câmpulung își prezintă noul staff tehnic: Marian Rada și Marius Bratu se alătură echipei în Liga 2

  • AFC Câmpulung Muscel a prezentat noul staff tehnic: Marian Rada (64 de ani) revine în fotbal ca director tehnic, alături de Marius Bratu (51 de ani), noul antrenor principal.
  • Ei își vor începe mandatul cu un meci important împotriva Corvinului Hunedoara.
Drama lui Gnohere    Harlem „Bizonul” Gnohere  s-a retras din activitate: „Moartea tatălui meu mi-a luat dorința de a mai juca”
Citește și
Drama lui Gnohere Harlem „Bizonul” Gnohere s-a retras din activitate: „Moartea tatălui meu mi-a luat dorința de a mai juca”
Citește mai mult
Drama lui Gnohere  Harlem „Bizonul” Gnohere s-a retras din activitate: „Moartea tatălui meu mi-a luat dorința de a mai juca”

AFC Câmpulung Muscel, divizionara secundă, a anunțat noul staff tehnic după plecarea lui Costin Lazăr.

Marian Rada își face revenirea în fotbal, acceptând rolul de director tehnic la AFC Câmpulung Muscel. Alături de el, în calitate de antrenor, a fost numit Marius Bratu.

„Provocare, provocare! Sper să o ducem la capăt, împreună cu staff-ul pe care l-am găsit aici și cu noul antrenor principal, să ducem echipa cât mai sus în clasament și, de ce nu, să prindem play-off-ul,” a declarat Marian Rada pentru Muscel TV Câmpulung.

Primul meci alături de Rada și Bratu: Corvinul - Câmpulung

Primul meci pentru Marian Rada și Marius Bratu în staff-ul echipei Câmpulung Muscel va fi contra celor de la Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României din sezonul anterior.

A fost o revelație, dar nu este o certitudine. Nu este o echipă care să aibă constanță în joc și în rezultate. Marian Rada

În prezent, echipa din Câmpulung ocupă locul 17 din 22 în clasamentul Ligii 2.

Rezultate Câmpulung în Liga 2:

  • Focșani - Câmpulung 2-0
  • Câmpulung Bihor 2-1
  • Csikszereda - Câmpulung 4-1
  • Câmpulung - CSM Slatina 0-5
  • Concordia Chiajna - Câmpulung 1-0
  • Câmpulung - Mioveni 1-0
E un proiect foarte frumos; Câmpulung are tradiție în fotbal, iar orașul acesta merită cu prisosință o echipă în liga a doua. Oamenii aceștia au cheltuit sume imense; nu e ușor să ții un club de fotbal la nivel de liga a doua. E o provocare; era momentul să fac pasul în liga a doua după cinci ani în liga a treia. Mă bucur că s-a urcat și Marian Rada în această barcă; ne cunoaștem de o viață. Marius Bratu, noul antrenor de la Câmpulung

Bornele carierei lui Marian Rada

Marian Rada este un fost fotbalist de renume, cunoscut în special pentru perioada sa la Rapid București.

După retragerea din activitatea de jucător în 1991, Marian Rada a fost de-a lungul carierei sale în principal antrenor secund, în special la Rapid București, club cu care este profund identificat.

Pe lângă activitatea sa preponderentă la clubul giuleștean, unde a ocupat funcții variate atât la echipa mare (2009, 2012, 2014), cât și la echipele secunde și juniori, Rada a lucrat și la ACS Berceni, Mouscron (Belgia), Poli Iași și FC Hermannstadt.

Antrenorii importanți cu care a lucrat Marian Rada, conform liga2.ro:

  • Mircea Lucescu
  • Răzvan Lucescu
  • Viorel Hizo
  • Cristian Bergodi
  • Mircea Rednic
  • Dan Petrescu
  • Anghel Iordănescu
  • Ioan Andone
  • Nicolae Manea
  • Ioan Ovidiu Sabău
  • Nicolo Napoli

Cine este Marius Bratu

Marius Bratu este un fost portar și actual antrenor. A jucat la Rapid București, FCM Bacău și Astra Ploiești.

După retragerea din cariera de jucător, a început ca antrenor de portari, colaborând cu nume cunoscute precum Mircea Rednic și Basarab Panduru, și lucrând la cluburi precum FC Vaslui, Dinamo, CSM Focșani, Rapid, FC Timișoara și El-Jaish din Qatar, conform sursei citate.

Prima sa experiență ca antrenor principal a fost la CSM Focșani în vara anului 2019, urmată de o altă perioadă la același club între 2021 și 2022.

De asemenea, a condus CS Dinamo între ianuarie 2023 și aprilie 2024. Deși Bratu a acumulat experiență considerabilă ca antrenor de portari, în calitate de antrenor principal a activat până acum doar la nivelul Ligii 3.

Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Diverse
20.09
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Citește mai mult
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Dinamo, la limită  Dacă  Selmani  primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Liga 1
20.09
Dinamo, la limită Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Citește mai mult
Dinamo, la limită  Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Stranieri
20.09
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Citește mai mult
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
20.09
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare