MLB: O femeie de 79 de ani a decedat după ce a fost lovită de o minge de baseball

MLB: O femeie de 79 de ani a decedat după ce a fost lovită de o minge de baseball

O femeie de 79 de ani a decedat la patru zile după ce a fost lovită de o minge de baseball, la un meci al echipei Los Angeles Dodgers, din MLB, informează lequipe.fr, potrivit News.ro.

Dodger Stadium, Los AngelesFoto: usatoday

Incidentul a avut loc la în 25 august 2018, dar a fost făcut public luni seară, în cadrul emisiunii Outside the Lines de la postul ESPN.

Linda Goldbloom, din Los Angeles, a mers la meciul dintre Dodgers şi San Diego Padres cu soţul ei, Erwin, pentru a celebra 59 de ani de căsătorie. Aflată în tribune, ea a fost lovită de o minge şi a decedat la 29 august 2018, după ce a suferit o "hemoragie intracraniană acută", potrivit raportului medicului legist.

Clubul din Los Angeles nu a comentat la vremea respectivă, dar a recaţionat după emisiunea de la ESPN.

"Suntem profund întristaţi de acest tragic accident şi de decesul doamnei Goldbloom", a precizat clubul, care a adăugat că acest caz a fost reglat între conducerea grupării şi familia victimei.

Spectatorii sunt loviţi destul de des de mingi la meciurile de baseball, dar ultimul deces din acest motiv s-a înregistrat în 1970, când a murit un copil de 14 ani, tot pe Dodger Stadium. În ultimii ani, unele cluburi au instalat plase de protecţie pe arenele lor.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”