Scos din sărite  Momentul care nu s-a văzut la TV:  MM Stoica  a intrat pe teren ca să certe un jucător după eșecul cu Poli Iași
Panțîru, Alhassan și MM Stoica, la finalul partidei FCSB - Poli Iași / Foto: GOLAZO.ro

Scos din sărite Momentul care nu s-a văzut la TV: MM Stoica a intrat pe teren ca să certe un jucător după eșecul cu Poli Iași

  • FCSB a fost învinsă de Poli Iași, scor 0-1, sâmbătă seară, în Ghencea, într-o partidă din etapa a 6-a din Liga 1.
  • La finalul partidei, centralul Ionuț Coza a fost asaltat de către jucătorii campioanei și a fost obligat să umble la buzunarul cu cartonașe.

Nervii au cedat la FCSB după eșecul cu Poli Iași. Jucătorii campioanei au decis să-i ceară socoteală „centralului” Ionuț Coza, însă acesta nu a fost dispus la dialog.

FCSB - Poli Iași 0-1  Încă un eșec! Campioana  s-a prăbușit  ca în prima repriză cu Sparta Praga
Citește și
FCSB - Poli Iași 0-1 Încă un eșec! Campioana s-a prăbușit ca în prima repriză cu Sparta Praga
Citește mai mult
FCSB - Poli Iași 0-1  Încă un eșec! Campioana s-a prăbușit ca în prima repriză cu Sparta Praga

Baba Alhassan l-a scos din sărite pe MM Stoica

Imediat după fluierul final al partidei, Baba Alhassan s-a dus la „central” pentru a-i reproșa deciziile luate în timpul meciului și s-a ales cu un cartonaș galben. Al doilea încasat în acest start de sezon.

Reporterii GOLAZO.ro au surprins momentul în care Mihai Stoica a văzut cele petrecute și s-a dus glonț pe teren către mijlocașul echipei sale. L-a certat vehement și i-a reproșat ușurința cu care s-a ales cu un cartonaș galben, gesticulând nervos.

MM s-a răstit la jucătorul său și l-a trimis la vestiare. Fotbalistul nu a avut de ales și s-a conformat.

De reproșuri nu a scăpat nici fundașul Ionuț Panțîru. Apoi, Mihai Stoica a avut și câteva cuvinte pentru arbitrii partidei, în momentul în care aceștia intrau la vestiare.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”