„Nu stăm în Bîrligea”  Neluțu Varga, prima reacție după ce s-a înțeles cu FCSB pentru  transferul  vârfului
Daniel Bîrligea/Foto:sportpictures.eu

„Nu stăm în Bîrligea” Neluțu Varga, prima reacție după ce s-a înțeles cu FCSB pentru transferul vârfului

  • Neluțu Varga (53 de ani), patronul celor de la CFR Cluj, a transmis că echipa sa se va bate la titlu și după transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani) la FCSB.

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB a confirmat pentru GOLAZO.ro că a ajuns la un acord pentru transferul atacantului ce și-a făcut junioratul la Palermo.

Popescu, la FCSB Campioana transferă de la Farul: „Aveam nevoie de un  fundaș central ”
Citește și
Popescu, la FCSBCampioana transferă de la Farul: „Aveam nevoie de un fundaș central
Citește mai mult
Popescu, la FCSB Campioana transferă de la Farul: „Aveam nevoie de un  fundaș central ”

Bîrligea la FCSB. Neluțu Varga: „CFR nu stă într-un singur jucător”

Patronul celor de la CFR Cluj e convins că echipa sa se va bate la titlu și fără unul dintre cei mai buni jucători din acest start de sezon din Liga 1. Totodată, Varga a transmis că suma oferită de FCSB pentru Bîrligea a fost aproape de ofertele pe care ardelenii le aveau de la echipele din străinătate.

„Am ajuns la o înțelegere cu FCSB pentru transferul lui Bîrligea. E o sumă corectă în momentul de față, aproape de ofertele primite din străinătate pentru jucător. Vom avea și procente dintr-un viitor transfer.

CFR merge mai departe, nu stă într-un singur jucător. Ne dorim să avem un echilibru financiar, dar nu lăsăm garda jos în ceea ce privește lupta la titlu. Puteți fi siguri de un lucru: CFR Cluj va fi în top în continuare”, a declarat Neluțu Varga, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj a refuzat oferte mai bune

Varga a dezvăluit pentru Prosport că a avut oferte mai bune pentru Bîrligea, însă le-a refuzat:

Până la urmă, știi cum e… Am primit 2,5 milioane de la Rio Ave, cea mai bună ofertă, și n-am vrut să-l dau, pentru că m-a înnebunit Dan. A zis să-l dăm după ultimul joc de calificare și uite că nu ne-am calificat și s-a închis portița.

Am primit din Rusia trei milioane, dar n-a vrut jucătorul să meargă. Ce să fac? Și, ca să-l țin pe Louis Munteanu rezervă, pe care am dat atâția bani, nu pot! Avem destui atacanți, îl avem pe Postolachi, pe Michael”.

Bîrligea, o afacere profitabilă pentru CFR

CFR Cluj l-a transferat pe Daniel Bîrligea în ianuarie 2022, de la Teramo (Italia, Serie C), în schimbul a 100.000 de euro.

La doi ani și jumătate distanță, clujenii îl pot vinde cu un profit substanțial. La un moment-dat, Varga a cerut chiar 7 milioane pe Bîrligea!

1.600.000 de euro
este cota lui Bîrligea, potrivit Transfermarkt.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5