53 de milioane Michael Olise a fost  transferat de Bayern  de la Crystal Palace
Michael Olise FOTO: fcbayern.com

53 de milioaneMichael Olise a fost transferat de Bayern de la Crystal Palace

  • Atacantul echipei Crystal Palace, Michael Olise, 22 de ani, a semnat un acord valabil până în iunie 2029 cu gruparea germană Bayern Munchen, informează site-ul oficial al bavarezilor.

Potrivit presei internaționale, Bayern va achita aproximativ 53 de milioane de euro în schimbul său.

În ultimele zile, mai multe echipe, printre care Manchester United, au dorit să îl deturneze pe atacantul francez.

Michael Olise s-a declarat încântat să evolueze pentru un club de talia lui Bayern Munchen.

„Discuțiile cu Bayern au fost foarte pozitive și sunt foarte fericit să joc pentru un asemenea club. Este o mare provocare și asta este exact ceea ce caut.

Vreau să mă îmbunătățesc și să câștigăm cât mai multe titluri în anii ce vor urma”, a spus Olise, citat de site-ul oficial.

53 de milioane Michael Olise a fost  transferat de Bayern  de la Crystal Palace 53 de milioane Michael Olise a fost  transferat de Bayern  de la Crystal Palace

Traseu important la juniori

Născut la Londra, Olise a jucat la copii și juniori pentru Arsenal, Chelsea și Manchester City, înainte de a se transfera la Reading, unde a și debutat la seniori în martie 2019.

În sezonul 2021/2022, a trecut la Crystal Palace, în schimbul a 9,3 milioane de euro. Pentru gruparea londoneză, Olise a înscris 16 goluri și a oferit 25 de pase decisive în cele 90 de meciuri disputate.

El a decis să reprezinte Franța la nivel de tineret, datorită originii mamei sale. El are șapte meciuri și un gol pentru echipa sub 21 de ani a Franței, alături de care a evoluat la ultima ediție a Campionatului European, care s-a disputat în România și Georgia.

Atacantul mai poate evolua pentru Anglia, Nigeria (țara de origine a tatălui său) și Algeria, mama fiind de origine franco-algeriană.

Am jucat împreună la academia lui Chelsea. A fost drăguț. Este foarte talentat, are calități excelente. A înscris multe goluri pentru Palace, așa că mă bucur că va juca pentru Bayern Jamal Musiala, mijlocaș Bayern, pentru abendzeitung-muenchen.de

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”