El l-a convins  Factorul decisiv  în transferul lui Raul Opruț la Dinamo
Raul Opruț / Foto: Sport Pictures

El l-a convinsFactorul decisiv în transferul lui Raul Opruț la Dinamo

  • Raul Opruț (26 de ani) este, poate, cel mai surprinzător transfer realizat de Dinamo București în această vară.
  • Fundașul stânga a renunțat la Belgia, pentru a se întoarce în Superligă, convins de argumentele antrenorului Zeljko Kopic.

Dinamo l-a luat pe Raul Opruț sub formă de împrumut până în vara lui 2025 de la Kortrijk (Belgia).

Apoi, dacă lucrurile vor decurge bine pentru ambele părți, Dinamo va avea și șansa de a-l transfera definitiv, dacă va activa clauza stabilită de comun acord cu belgienii.

500.000 €
este cota de piață a lui Raul Opruț, conform transfermarkt.de

Raul Opruț, convins de Zeljko Kopic

Fostul jucător de la Hermannstadt a recunoscut că antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, a fost cel care l-a convins să vină în „Ștefan cel Mare”.

În același timp, admite faptul că trecerea la Dinamo poate reprezenta o rampă de relansare a carierei sale, intrată într-un con de umbră în ultimii ani.

Raul Opruț, fotbalist cu patru meciuri în naționala de seniori a României, a fost utilizat doar 130 de minute de către Kortrijk, sezonul trecut.

  • În iarnă, Opruț a fost cedat sub formă de împrumut la Hermannstadt, unde a bifat 20 de partide.

M-am acomodat bine, m-am bucurat de alegerea pe care am făcut-o, sunt un grup frumos de băieţi şi Mister m-a primit bine, nu am avut probleme să mă acomodez.

Cred că cel mai important lucru este ca antrenorul să te dorească, să îţi explice modul lui de a vedea lucrurile, cum joacă. A fost un factor important în decizia mea de a veni la Dinamo.

Este mai mare presiunea decât la oricare club pentru că ştim istoria lui Dinamo, ştim ce jucători a avut Dinamo. Trebuie să luăm presiunea ca pe un lucru pozitiv, pentru că de asta suntem fotbalişti.

Pentru mine, transferul este o rampă de lansare. Consider că tradiţia acestui club te poate ajuta dacă joci bine şi ai rezultate. Te poate ajuta să faci un pas mare înainte şi să mergi în afara României”, a declarat Raul Opruț, conform orangesport.ro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5