Nemulţumit Ovidiu Sabău, supărat pe jucătorii săi: „ Ești privilegiat , ar trebui să pui mult mai multă pasiune” + ce spune Chipciu
Ovidiu Sabău. Foto: Sportpictures

NemulţumitOvidiu Sabău, supărat pe jucătorii săi: „Ești privilegiat, ar trebui să pui mult mai multă pasiune” + ce spune Chipciu

  • Petrolul Ploiești a remizat cu Universitatea Cluj, scor 0-0, în cadrul rundei cu numărul 5 din Liga 1.
  • Ovidiu Sabău (56 de ani) s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de U Cluj, dar mai ales de atitudinea jucătorilor.
  • Căpitanul celor de la U Cluj, Alex Chipciu (35 de ani), a vorbit despre problemele care au afectat jocul echipei sale.
Transfer  Rapid s-a despărțit de unul dintre cei  mai vechi jucători  din lot
Citește și
Transfer Rapid s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Citește mai mult
Transfer  Rapid s-a despărțit de unul dintre cei  mai vechi jucători din lot

Duelul dintre Petrolul Ploiești și U Cluj, disputat pe „Ilie Oană”, s-a încheiat fără niciun gol.

Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor, s-a arătat dezamăgit după remiza fără goluri cu Petrolul.

„Îmi dau seama că avem foarte mult de lucru. Pentru un alt nivel trebuie să avem mult curaj. Ai trei jucători, îi lași să paseze, fac un fault tactic și, la ultima fază, pierzi jocul.

Scor echitabil, dar sunt niște decizii, ale unor jucători, care mă supără”, a spus Sabău la Prima Sport.

Ovidiu Sabău: „Ești privilegiat și ar trebui să pui mult mai multă pasiune”

Sabău și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea jucătorilor săi.

Atunci când intri în teren, trebuie să îți facă plăcere să joci fotbal, ești privilegiat și ar trebui să pui mult mai multă pasiune. Când observ o anumită stare, poate lipsă de curaj, nu îmi dă prea mult entuziasm. Jucătorii trebuie să crească. Ca să ajungi în play-off, astăzi nu am arătat ca o echipă de play-off. Ne trebuie curajul să cerem mingea și să ne arătăm mai mult la joc Ovidiu Sabău, la Prima Sport

Ovidiu Sabău așteaptă câteva transferuri

Tehnicianul a subliniat că dificultățile echipei sale se datorează și lipsei de jucători suficient pregătiți pentru nivelul Ligii 1.

„Cu CFR a fost un consum fizic și nervos. Au fost și probleme medicale. Nu poți să ai putere când 3-4 jucători nu s-au antrenat și au avut febră. Dar, când intri în teren, trebuie să arăți altceva.

Vor mai veni jucători. O să aducem 2-3 jucători. Este important să îi aducem la o formă bună pe cei veniți mai târziu. Lotul arată bine”, a concluzionat antrenorul U Cluj.

Chipciu: „Suntem mai competitivi față de anul trecut”

Alex Chipciu, căpitanul echipei U Cluj, a vorbit despre greșelile făcute de U Cluj în meciul cu Petrolul.

Prima repriză a fost cam greoaie din cauza căldurii. Terenul uscat și în stare proastă a afectat jocul. Am intrat în jocul lor de contraatacuri și dueluri, iar la acest aspect suferim, noi preferăm să antrenăm jocul cu mingea. Suntem mai competitivi ca lot față de anul trecut, dar am avut patru deplasări în cinci meciuri, ceea ce a fost dificil. Alexandru Chipciu, la Prima Sport

Ocazia din ultimul minute care era să schimbe soarta meciului

Chipciu a vorbit despre ultima ocazie a celor de la Petrolul, aceeași semnalată și de antrenorul Ovidiu Sabău.

„Lucrurile sunt bune, suntem pe podium și pe un drum bun. Am făcut o eroare ca echipă la ultima fază, care ne putea costa.

Așa este fotbalul, se mai fac și greșeli. Când ești sus, se așteaptă mai mult de la tine. Trebuie să fii confortabil în poziția ta, altfel totul se duce de râpă”.

  • În minutul 90+6, Petrolul a avut o ultimă șansă de a înclina balanța în favoarea sa, când Mario Bratu a sprintat în banda stângă, iar „lupii” aveau superioritate numerică în fața porții.
  • Centrarea sa a fost imprecisă și a trecut printre coechipierii săi aflați în careul advers.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”