Lennon vs. Șumudică   Panduru  intervine în conflictul de la Rapid: „Să-și vadă de treabă!”
Conflict Lennon-Șumudică / Foto colaj: Sport Pictures

Lennon vs. Șumudică Panduru intervine în conflictul de la Rapid: „Să-și vadă de treabă!”

  • Antrenorul celor de la Rapid, Neil Lennon (53 de ani), a răspuns după ce a fost criticat pentru rezultatele slabe de Marius Șumudică (53 de ani).
  • Fostul internațional Basarab Panduru a intervenit în conflictul iscat între cei doi antrenori.
Replica lui Șumudică Cum a reacționat tehnicianul când a auzit de  atacul lui Neil Lennon
Citește și
Replica lui ȘumudicăCum a reacționat tehnicianul când a auzit de atacul lui Neil Lennon
Citește mai mult
Replica lui Șumudică Cum a reacționat tehnicianul când a auzit de atacul lui Neil Lennon

Basarab Panduru intervine în conflitul Neil Lennon vs. Marius Șumudică

Fostul internațional român Basarab Panduru consideră că Neil Lennon a greșit în momentul în care a decis să intre în acest schimb de replici cu Marius Șumudică.

El nu are ce să răspundă nimănui. N-are rezultate. Trebuie să-şi vadă de treabă, trebuie să câştige meciurile şi asta e. Stai să-i răspunzi lui Şumudică, el care e expert, îşi face treaba acolo cum şi-o face. Nu ai ce să-i răspunzi. 

Eşti în România, o să vezi mai multe de acum încolo. Şi o să vezi şi mai multe dacă nu câştigi meciurile. Şumudică ăsta e, nu a fost altfel acum”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Neil Lennon, despre Șumudică: „Cine, tipul ăla care vorbește tot timpul?”

În lipsa unui angajament, Marius Șumudică lucrează ca analist la Fanatik, unde l-a criticat în dese rânduri pe tehnicianul Rapidului.

Vorbele au ajuns și la urechile principalului din Giulești, iar sâmbătă, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo, a răbufnit:

„Cine, tipul ăla care vorbește tot timpul? Nu cred că [Șumudică] e bine. E total neprofesionist, prin cum se comportă. Nu prea avem asemenea exemple în Scoția, în UK sau în Europa în general”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5