Mihăilă s-a rupt! A ieșit de pe teren cu ochii în lacrimi!  Man și Mihăilă , decisivi la golurile Parmei, apoi a urmat un coșmar +23 foto
Valentin Mihăilă. Foto: Captură Digi Sport 2

Mihăilă s-a rupt!A ieșit de pe teren cu ochii în lacrimi! Man și Mihăilă, decisivi la golurile Parmei, apoi a urmat un coșmar

  • Parma - Udinese 2-3. Încă un meci de coșmar pentru echipa lui Valentin Mihăilă și Dennsi Man, care a condus cu 2-0 și a pierdut.
  • Românii au pasat decisiv la golurile gazdelor. Mihăilă a ieșit însă accidentat în minutul 88!
Replica lui Pușcaș  Atacantul naționalei a reacționat, după informațiile că  nu va mai fi chemat  la națională
Citește și
Replica lui Pușcaș Atacantul naționalei a reacționat, după informațiile că nu va mai fi chemat la națională
Citește mai mult
Replica lui Pușcaș  Atacantul naționalei a reacționat, după informațiile că nu va mai fi chemat la națională

Parma, un nou meci de coșmar în Serie A. După înfrângerea cu Napoli, 1-2, după ce a condus aproape tot meciul, a urmat un nou eșec. Pe teren propriu, Parma a condus cu 2-0, însă a fost în cele din urmă învinsă de Udinese.

Parma - Udinese 2-3. Man și Mihăilă, decisivi la golurile gazdelor

Parma a început meciul în forță, iar în minutul 2 a deschis scorul, Valentin Mihăilă oferind o centrare perfectă pentru Del Prato, care a reluat imparabil din 6 metri.

Parma și-a dublat avantajul în minutul 43, când Dennis Man a oferit o pasă foarte bună pentru Bonny la marginea careului. Acesta a scăpat din marcaj cu o preluare perfectă și l-a învins pe portarul Okoye.

Dezastru pentru Parma

După pauză, avantajul celor de la Parma a fost întors. Lucca a redus diferența în minutul 50, iar Thauvin a egalat în minutul 68, profitând de gafele din apărarea Parmei. Man a fost înlocuit imediat după gol.

Keita, introdus de Parma în minutul 55, a fost eliminat după 18 minute, timp în care a văzut două cartonașe galbene.

După eliminarea lui Keita, Thauvin a marcat golul victoriei, iar Parma scapă din nou o victorie pe care a avut-o în mână.

Valentin Mihăilă a ieșit accidentat

Griji pentru Mircea Lucescu, prezent pe stadion la Parma. Mihăilă s-a accidentat și a părăsit terenul cu ochii în lacrimi.

Extrema a acuzat dureri mari la piciorul drept pe care nu putea călca. Accidentarea vine într-un moment foarte bun pentru Mihăilă, care evoluase excelent la meciurile din Nations League pentru România, reușind să și marcheze în victoria cu Lituania (3-1).

Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă
Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă

Galerie foto (23 imagini)

Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

Mircea Lucescu, selecționerul echipei naționale a României, a fost prezent la meci pentru a-i urmări pe internaționalii români Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Parma - Udinese 2-3

  • Au marcat: Del Prato 2, Bonny 43 / L. Lucca 50, F. Thauvin 68, 79

Min. 88 - Drissa Camara l-a înlocuit pe Valentin Mihăilă, care a ieșit lovit de pe teren

Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă
Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă

Galerie foto (23 imagini)

Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

Min. 79 - Gol Udinese! Florian Thauvin a întors rezultatul

Min. 74 - Mandela Keita a fost eliminat pentru o intrare neglijentă, primind al doilea cartonaș galben

Min. 70 - Dennis Man a fost înlocuit de Pontus Almqvist

Min. 68 - Gol Udinese! Florian Thauvin a egalat!

Min. 50 - Gol Udinese! Lorenzo Lucca a marcat pentru Udinese

Min. 46 - Partida s-a reluat

Min. 45+2 - Pauză

Min. 43 - GOOOL Parma! Ange-Yoan Bonny a majorat diferența din pasa lui Dennis Man. Șutul său, pe jos, lovește bara dreaptă și se duce în plasă, stabilind scorul la 2-0.

Min. 22 - Valentin Mihăilă a trimis un șut puternic de la marginea careului, dar mingea a trecut la câțiva centimetri deasupra barei.

Min. 19 - Dennis Man a avut o oportunitate bună în careul de șase metri, dar șutul său, trimis în colțul porții, a fost respins spectaculos de Maduka Okoye.

Min. 7 - Mihăilă a pasat către Bonny în careu, dar francezul nu a ajuns la minge

Min. 3 - GOOOL Parma! Assist Mihăilă! Del Prato înscrie cu o reluare din prima din 6 metri, după o centrare a românului

A început meciul!

Parma - Udinese, echipele de start:

  • Parma: Chichizola - Coulibaly, Balogh, Circati, Del Prato - Bernabe, Sohm - Man, Cancellieri, Mihăilă - Bonny
    Antrenor: Fabio Pecchia
    Rezerve: Corvi, Moretta, Almqvist, Mohamed, Camara, Hernani, Hainaut, Keita, Di Chiara, Valenti, Leoni, Osorio
  • Udinese: Okoye - Kristensen, Bijol, Giannetti - Ehizibue, Karlstrom, Payero, Kamara - Thauvin, Lucca, Lovric
    Antrenor: Kosta Runjaic
    Rezerve: Sava, Padelli, Davis, Brenner, Pizarro, Bravo, Zarraga, Ekkelenkamp, Atta, Modesto, Ebosse, Toure, Kabasele, Abankwah, Zemura
  • Arbitru: R. Abisso (Italia). Asistenți: F. Bercigli și F. Cortese (ambii din Italia). VAR: A. Di Paolo. AVAR: M. Gariglio
  • Stadion: Stadio Ennio Tardini (Parma)

Man și Mihăilă o înfruntă pe Udinese în etapa a 4-a din Serie A

Parma va întâlni pe teren propriu formația Udinese, într-un duel programat astăzi, 16 septembrie, ora 19:30. 

Internaționalii români Dennis Man (26 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani) au mari șanse să fie incluși pentru a patra oară consecutiv în echipa de start a lui Parma în Serie A.

Parma ocupă locul 12 după primele trei etape disputate, cu patru puncte. Udinese se află pe locul cinci în Serie A, cu şapte puncte.

Primele trei meciuri ale celor de la Parma:

  • Parma - Fiorentina 1-1
  • Parma - AC Milan 2-1
  • Napoli- Parma 2-1

Golul lunii, marcat de omul lunii: Dennis Man

Dennis Man a avut o lună august foarte reușită, cu prestații foarte bune la Parma. A reușit să marcheze două goluri foarte frumoase în primele două runde, cu Fiorentina, respectiv AC Milan.

Man a fost desemnat jucătorul lunii august, iar rivalii pe care i-a depășit în cursa pentru acest trofeu au fost: Saul Coco (Torino), Khvicha Kvaratskhelia (Napoli), Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter) și Dusan Vlahovic (Juventus).

De asemenea, atacantul Parmei, Dennis Man, a fost votat de fanii clubului drept câștigătorul premiului pentru golul lunii, înscris în partida împotriva Fiorentinei, încheiată cu scorul de 1-1.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5