Recital la Ploiești  Petrolul a zdrobit-o pe Hermannstadt într-un  meci superb  cu 5 goluri +9 foto
Petrolul Ploiești/Foto:sportpictures.eu

Recital la Ploiești Petrolul a zdrobit-o pe Hermannstadt într-un meci superb cu 5 goluri

  • Petrolul Ploiești a învins Hermannstadt, scor 4-1, în primul meci al etapei #11, din Liga 1.
Olaru, euforic Căpitanul FCSB, dezlănțuit după victoria cu RFS: „Mi-aș fi dorit  mai multe goluri!  Am visat la aceste seri”
Citește și
Olaru, euforicCăpitanul FCSB, dezlănțuit după victoria cu RFS: „Mi-aș fi dorit mai multe goluri! Am visat la aceste seri”
Citește mai mult
Olaru, euforic Căpitanul FCSB, dezlănțuit după victoria cu RFS: „Mi-aș fi dorit mai multe goluri! Am visat la aceste seri”

Sibienii au început mai bine meciul și au fost la un pas să dea lovitura chiar la prima fază a meciului, însă șutul lui Murgia s-a dus pe lângă poarta. Chițu a fost și el aproape de gol, dar a fost blocat de Zima. Imediat după ratarea atacantului în vârstă de 33 de ani a început dezastrul pentru formația lui Marius Măldărșanu.

Repriză de vis a „lupilor galbeni”

Fără înfrângere de 8 etape în campionat, Petrolul a arătat că își merită locul în clasament și a deschis scorul prin Ricardinho, în minutul 6, în urma unui corner de pe partea stângă.

Cinci minute mai târziu noua perlă a „lupilor galbeni”, Mihnea Rădulescu a majorat diferența cu o execuție superbă din afara careului, care l-a lăsat mască pe Muțiu.

Același Rădulescu a reușit „dubla” în minutul 26, când a fost servit excelent de Alexandru Tudorie, cel care a profitat de o greșeală în defensiva adversă.

Ploaie de goluri pe Ilie Oană

Sibienii au părut că au revenit mult mai hotărâți de la cabine, iar Sergiu Buș a reușit să reducă din diferență la doar două minute de la startul reprizei secunde. Echipa lui Marius Măldărășanu a căutat să marcheze și golul de 3-2, însă cea care a marcat a fost tot Petrolul.

Căpitanul „lupilor galbeni”, Gicu Grozav a reușit să finalizeze cu succes o fază excelentă plecată de la Bempah.

Finalul de meci a adus ocazii și la o poartă și la alta, dar tabela a rămas înghețată la scorul de 4-1, astfel Petrolul Ploiești a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere pe teren propriu.

După această victorie, echipa antrenată de Mehmet Topal urcă provizoriu pe locul 2, cu 18 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe locul 7, cu 13 puncte.

Petrolul - Hermannstadt 4-1

  • A marcat: Ricardinho ('6), Rădulescu ('11, '27), Grozav ('64)/ Buș ('48)

Final de meci! Victorie categorică a celor de la Petrolul Ploiești.

Repriza secundă va fi prelungită cu minimum 3 minute

Min.80- Asediu la poarta celor de la Hermannstadt, însă Muțiu se opune în mai multe rânduri.

Min.64- GOOL Petrolul, 4-1! Acțiune excelentă a lui Bempah, finalizată de Gicu Grozav, cu un șut la firul ierbii.

Min.48- GOL Hermannstadt, 3-1! Sergiu Buș reduce din diferențe în urma unui corner de pe partea stângă.

Min.46- Start în repriza secundă!

Min.45+1- Pauză pe Ilie Oană!

Prima repriză va fi prelungită cu minimun 2 minute

Min.42- Zima este de neînvins în acaestă primă repriză! Buș a reluat excelent cu capul o centrare venită de pe partea stângă de la Goncalves, dar portarul Petrolului respinge excelent.

Min.31- O nouă ratare pentru Hermannstadt! Neguț a reluat pe lângă poarta centrarea lui Antwi!

Min.27- GOL Petrolul, 3-0! „Lupii galbeni” mușcă din nou, după o nouă ratare a oaspeților! Mihnea Rădulescu profită de o greșeală în defensiva celor de la Hermannstadt și face „dubla”

Min.25- Bară Hermannstadt! Murgia ratează o nouă ocazie pentru echipa sa.

Min.11- GOLAZO, Petrolul, 2-0! Mihnea Rădulescu marchează cu o execuție superbă din afara careului.

Min.6- GOL Petrolul , 1-0! Ricardinho deschide scorul cu o lovitură de cap, după o lovitură de colț.

Min.4- O nouă ocazie pentru Hermannstadt! De această dată Chițu a fost cel care s-a aflat la finalizare, însă Zima a avut o intervenție excelentă.

Min.2- Start lansat de meci pentru echipa lui Marius Măldărășanu, care era aproape să dea lovitura prin Murgia chiar la primul atac.

Min.1- Start de meci pe Ilie Oană!

Petrolul - Hermannstadt, echipele de start

  • Petrolul: Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu - Keita - Rădulescu, Hanca, Jyry, Grozav - Tudorie
  • Rezerve: Eșanu, Stănică, Roche, Boțogan, Tolea, Bempah, Irobiso, Moussaki, Radu, Bucur, Ilie
  • Antrenor: Mehmet Topal
  • Hermannstadt: Muțiu - Antwi, Găman, Ionuț Stoica, Tiago Goncalves - Neguț, Murgia, Ivanov, Ianis Stoica - Chițu, Buș
  • Rezerve: Pop, Bejan, Iancu, Căpușă, Biceanu, Luca, Selimovic, Deaconu, Balaure, Oroian, Kujabi, Popescu
  • Antrenor: Marius Măldărășanu
  • Stadion: Ilie Oană (Ploiești)
  • Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru AVAR: Necula Mihaita (Bucureşti)

Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt

Terenul este foarte uscat și plin de imperfecțiuni:

Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (5).jpg
Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (5).jpg

Galerie foto (9 imagini)

Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (1).jpg Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (2).jpg Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (3).jpg Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (4).jpg Gazonul de pe Ilie Oană înainte de Petrolul - Hermannstadt (5).jpg
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

Petrolul, neînvinsă de 8 etape

Formația lui Mehmet Topal a adunat 8 meciuri consecutive fără înfrângere în prima ligă și ocupă locul 6, cu 15 puncte după 10 etape.

Petrolul țintește spre primele locuri, iar antrenorul turc poate conta în această seară pe Gicu Grozav, care a luat parte la antrenamente, după ce a ieșit accidentat în ultima etapă, cu FCSB, scor 1-1.

De cealaltă parte, sibienii lui Marius Măldărășanu ocupă poziția a 7-a, cu 13 puncte, la două puncte în spatele adversarilor de astăzi.

Tehnicianul lui Hermannstadt se întoarce diseară acasă, pe terenul echipei cu care a debutat în prima ligă ca fotbalist, pe 7 septembrie 1996, în meciul U Cluj - Petrolul 2-1.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna aprilie a acestui an, în cadrul play-out-ului din Liga 1, câștigată cu 2-0 de echipa din Sibiu.

Măldărășanu: „Suntem pe un trend bun”

„Sezonul acesta pare mai echilibrat decât cel precedent, din cauza echipelor mari, care au pierdut puncte și atunci este o distanța foarte mică între fiecare loc în clasament.

Petrolul este una din echipele aflate pe loc de play-off în acest moment, are una dintre cele mai bune defensive, a luat un singur gol acasă, chiar în meciul trecut, contra Farului.

E adevărat, marchează mai puțin decât alte echipe, dar are o defensivă greu de depășit, va trebui multă mișcare, dar și atenție, pentru că sunt o echipă reactivă, le place tranziția pozitivă, nu le place atacul pozițional.

Contează și cum vom evolua noi, contează și aportul publicului, dacă îi va împinge de la spate. Suntem pe un trend bun, avem patru meciuri fără înfrângere, asta ne dă încredere.

Venim după un egal contra unei echipe foarte bune, CFR Cluj, dacă nici astfel de rezultate nu îți dau încredere, atunci ce îți poate da?”, a spus antrenorul lui Hermannstadt.

Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
MM, iritat de patron   Gestul care îl enervează: „Așa  retrogradează FCSB !”
Liga 1
09:38
MM, iritat de patron Gestul care îl enervează: „Așa retrogradează FCSB!”
Citește mai mult
MM, iritat de patron   Gestul care îl enervează: „Așa retrogradează FCSB !”
VIDEO Cum au fost primiți jucătorii lui Dinamo de galerie, după  finalul de coșmar  cu Botoșani
Liga 1
00:20
VIDEOCum au fost primiți jucătorii lui Dinamo de galerie, după finalul de coșmar cu Botoșani
Citește mai mult
VIDEO Cum au fost primiți jucătorii lui Dinamo de galerie, după  finalul de coșmar cu Botoșani
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Special
27.09
„Viața mea îi aparține!” Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Citește mai mult
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Curaj și precizie  Cine este  Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Liga 1
27.09
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu, noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Citește mai mult
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost  eliminat în minutul 7  în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Europa League
27.09
Mesajul lui Drăgușin Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Citește mai mult
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”