Sold-out Interes imens la Iași pentru venirea lui  Șumudică  și a Rapidului
Șumudică debutează astăzi în rolul de antrenor principal la Rapid în meciul cu Poli Iași. Foto: sportpictures.eu

Sold-outInteres imens la Iași pentru venirea lui Șumudică și a Rapidului

  • Poli Iași - Rapid. Moldovenii au anunțat că au vândut toate biletele la cele două tribune și că mai sunt doar câteva sute la peluză, care se vor epuiza până la startul partidei.
  • Rapid va avea prezentă o galerie formată din 600 de fani la revenirea lui Șumudică la formația giuleșteană după o pauză de 13 ani și jumătate.
  • Meciul dintre Poli Iași și Rapid va avea loc azi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Șumudică debutează astăzi în rolul de antrenor principal la Rapid în meciul cu Poli Iași, din deplasare. Acest eveniment, care prinde și gruparea gazdă într-un moment extrem de bun, victorie etapa trecută în Ghencea, 1-0 cu campioana FCSB, a creat un interes enorm în orașul moldav pentru meci.

Poli Iași - Rapid, sold-out la debutul lui Șumudică

Partida va fi, cel mai probabil, sold-out, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp la gruparea din Copou. „Biletele la cele două tribune sunt deja epuizate, mai sunt doar câteva la peluze. Acestea vor fi disponibile la casele stadionului, înainte cu câteva ore de start”, a declarat Cornel Sfaițer, președintele Politehnicii Iași. Ora de start a confruntării va fi 22:00.

Organizatorii anunță că vor fi cel puțin 10.000 de spectatori, mai mult de dublu față de media înregistrată de Poli în acest sezon, la meciurile pe care deja le-a susținut în fața propriilor fani. 

7.350 de spectatori
au fost la meciul Poli Iași - Dinamo 2-2, precedenta partidă pe care echipa antrenată de Tony a susținut-o pe teren propriu în acest sezon, acum vor fi cu circa 30% mai mulți

Și Rapid va avea susținere importantă în tribune. De la București au plecat spre Iași în jur de 300 de suporteri.

„Numărul lor va fi de 600, pentru că Rapid are mulți suporteri în zona Moldovei și celor plecați din Capitală li se vor alătura alți 250-300, fie pe drum, fie direct la stadion. Rapid are rezervate în jur de 600 de bilete”, a adăugat Sfaițer.

7 meciuri
disputate până acum în primele 6 etape au strâns în tribune cel puțin 10.000 de spectatori: Rapid a fost gazdă de 3 ori, restul FCSB, Universitatea Craiova, CFR și UTA
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”