Rezultatele românilor la JO - 4 august  Ghelber, în finală  la aruncarea ciocanului! Stella Rutto n-a prins ultimul act la 3.000 m obstacole. Ebru Bolat, locul 22 la general
Bianca Ghelber (foto: Instagram)

Rezultatele românilor la JO - 4 augustGhelber, în finală la aruncarea ciocanului! Stella Rutto n-a prins ultimul act la 3.000 m obstacole. Ebru Bolat, locul 22 la general

  • Trei sportivi au reprezentat România, duminică, la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Bianca Ghelberg s-a calificat în finală la aruncarea ciocanului, Stella Rutto n-a prins ultimul act la 3.000m obstacole, iar Ebru Bolat se află pe locul 22 la yachting, după 8 curse.
  • Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie - 11 august și sunt transmise în România de TVR, Eurosport și platforma Max. Probele românilor sunt liveTEXT pe GOLAZO.ro.

După 8 zile de Jocuri Olimpice, România se clasează pe locul 12 în topul medaliilor, cu 7 adunate: 3 de aur, 3 de argint și un bronz.

  • AUR: David Popovici (200 m liber); Florin Enache,Andrei Cornea (dublu vâsle); Simona Radiș, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș, Adriana Adam, Maria Lehaci, Ancuța Bodnar, Roxana Anghel, Magda Rusu și Victoria Petreanu (canotaj 8+1)
  • ARGINT: Simona Radiș, Ancuța Bodnar (dublu vâsle); Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel (dublu rame); Ionela Cozmiuc, Gianina van Groningen (dublu vâsle categorie ușoară);
  • BRONZ: David Popovici (100 m liber)

20:00 Yachting: Ebru Bolat, locul 22 după 8 curse

Ebru Bolat a terminat pe locul 26 în cursa 8 și se află pe locul 22 la general.

Ultimele două curse vor avea loc luni, 5 august, începând de la ora 13:15.

17:25 Yachting: Ebru Bolat a terminat cursa 7 pe locul 24

13:55 Bianca Ghelber, în finala de la aruncarea ciocanului!

Bianca Ghelber va lupta pentru medalie olimpică după ce s-a calificat în finală cu o aruncare care a măsurat 71.42 metri. Finlandeza Tervo s-a calificat de pe primul loc (74.79), urmată de canadianca Rogers (74.69).

Finala feminină la aruncarea ciocanului are loc marți, 6 august, de la 20:57, ora României.

12:10 S-a încheiat seria de la aruncarea ciocanului

Bianca Ghelber s-a clasat pe 5, cu o aruncare de 71.42 m și păstrează șanse de calificare în finală.

12:01 Bianca Ghelber, aruncare slabă la ultima încercare

A treia aruncare a Biancăi Ghelber a măsurat 71.34 metri. Cea mai bună aruncare a fost prima, 71.42. Bianca este momentan pe locul 5 în concurs.

Până acum, au obținut calificarea Camryn Rogers (74.69) și Echikunwoke Annette Nneka (73.52)

11:47 Bianca Ghelber ratează a doua aruncare

Bianca Ghelber a ratat a doua aruncare din calificările probei de aruncare a ciocanului. Sportiva din România este pe locul 4.

11:45 Atletism, 3.000 metri obstacole: Stella Rutto a ratat calificarea în finală

Stella Rutto, reprezentanta României în cursa de 3.000 de metri obstacole, a ratat calificarea în finală. Ruto a pornit tare și a stat în prima jumătate a cursei aproape de câștigătoarea cursei și deținătoarea recordului mondial, Beatrice Chepkoech. Stella Rutto nu a putut ține ritmul și a fost ajunsă din urmă de concurentele din plutonul urmăritor. Rutto a terminat cursa pe locul 8, cu timpul de 9:31.23 minute.

11:30 Aruncarea ciocanului

Bianca Ghelber, 71.42 la prima aruncare din concurs! Bianca Ghelber a reușit a doua cea mai bună aruncare din concurs. Pe primul loc este Echikunwoke Annette Nneka, cu 73.52. Sportiva din Statele Unite ale Americii este deja calificată în finală.

Programul românilor la Jocurile Olimpice, duminică, 4 august

  • ora 11:05 » Atletism (F, 3.000m, calificări): Stella Rutto
Stella Rutto (foto: Imago) Stella Rutto (foto: Imago)
Stella Rutto (foto: Imago)
  • ora 11:20 » Atletism (F, aruncarea ciocanului, calificări): Bianca Ghelber
Bianca Ghelber (foto: Instagram) Bianca Ghelber (foto: Instagram)
Bianca Ghelber (foto: Instagram)
  • ora 15:35 » Yachting (F, ILCA 6, cursele 7-8): Ebru Bolat
Ebru Bolat (foto: Instagram) Ebru Bolat (foto: Instagram)
Ebru Bolat (foto: Instagram)
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”