Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis, pe 11 septembrie Foto: Twitter PAOK

Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”

  • Răzvan Lucescu și alb-negrii au avut ședință cu proprietarul lui PAOK după 1-3 cu Galatasaray, în Europa League. 
  • Ivan Savvidis le-a transmis antrenorului și jucătorilor: „Aceasta este cea mai bună echipă pe care a avut-o PAOK”. Deși Lucescu a cucerit două titluri, în 2019 și 2024. 
  • PAOK va înfrunta Aris în campionat, duminică, și FCSB în Europa League, pe 3 octombrie. Ambele meciuri acasă.

După un start foarte bun, 4-1 pe Național Arena în fața letonilor de la RFS, campioana FCSB joacă pe 3 octombrie primul meci dificil în faza principală de Europa League: la Salonic, împotriva lui PAOK. 

Ianis, ultima soluție  Altă extremă accidentată la Rangers. Ziariștii scoțieni cred că Hagi e cea mai bună variantă.  Răspunsul antrenorului
Citește și
Ianis, ultima soluție Altă extremă accidentată la Rangers. Ziariștii scoțieni cred că Hagi e cea mai bună variantă. Răspunsul antrenorului
Citește mai mult
Ianis, ultima soluție  Altă extremă accidentată la Rangers. Ziariștii scoțieni cred că Hagi e cea mai bună variantă. Răspunsul antrenorului

Până atunci, echipa lui Răzvan Lucescu mai are o singură partidă, duminică seară, derbyul cu Aris acasă, pe „Toumba”. 

Răzvan Lucescu, ședință prin zoom cu patronul lui PAOK

Antrenorul și jucătorii au primit un mesaj important de la proprietarul clubului, Ivan Savvidis.

După înfrângerea suferită la Istanbul, 1-3 în fața lui Galatasaray, alb-negrii au intrat într-o ședință prin zoom cu Savvidis. 

Omul de afaceri cu dublă cetățenie, greacă și rusă, care a stat mult în Rusia în ultimii ani din cauza pandemiei și a războiului, e foarte mulțumit de jocul „vulturilor”. Chiar și la eșec. 

Mesaj pentru Lucescu și PAOK: „Am văzut încredere. Vreau să jucați fără frică”

„Sunt mândru de echipă. Înfrângerile fac parte din viață, însă o înfrângere în sine nu e o problemă. 

E o problemă doar când joci cu frică, dar noi am dovedit încredere în cea mai mare parte a meciului. Vă cer să continuați la fel”, le-a transmis Savvidis, potrivit Gazzetta.gr.

Puterea noastră stă în unitate, spirit, munca în echipă. Dacă unul singur se îndoiește de el și de echipă, această unitate va fi afectată Ivan Savvidis, patronul lui PAOK

Cel mai important lucru pe care Savvidis voia să-l transmită vestiarului: 

„În 12 ani de când sunt la PAOK, aceasta e cea mai bună echipă pe care am avut-o, cea mai echilibrată”.

Chiar dacă Lucescu a cucerit două titluri la Salonic, primul în 2019, al doilea în primăvara trecută. 

Savvidis a adăugat: „La PAOK, dorința de victorie e uriașă, dar eu vreau să vă văd întotdeauna jucând fără cea mai mică urmă de teamă. Dacă nu câștigați un meci, victoria va veni în următoarea partidă”

„Ivan Savvidis și Răzvan Lucescu, multe motive pentru a zâmbi”

Și un mesaj pentru derbyul cu Aris: „Vreau același caracter pe care l-ați demonstrat deja, îmi doresc să văd încredere și intensitate. Lăsați meciul de la Istanbul în spate!”. 

Pe 11 septembrie, antrenorul s-a întâlnit prima oară după cinci ani față-n față cu proprietarul, la Halkidiki. Ț

„Ivan Savvidis și Răzvan Lucescu au avut multe să-și spună. Și multe motive pentru a zâmbi”, au postat alb-negrii pe rețelele de socializare ale clubului. 

Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”