Puși pe fapte Kosovarii vor să strice revenirea lui Il Luce: „Obiectivul nostru:  victorie cu România !”
Franco Foda (sursă foto: imago)

Puși pe fapteKosovarii vor să strice revenirea lui Il Luce: „Obiectivul nostru: victorie cu România!”

  • KOSOVO - ROMÂNIA. Franco Foda, selecționerul naționalei statului Kosovo, a declarat că primul obiectiv în Liga Națiunilor este victoria contra României.
  • Meciul dintre Kosovo și România se joacă vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Antena 1.

România este neînvinsă în singurele meciuri disputate cu naționala statului Kosovo. „Tricolorii” au făcut 0-0 la Priștina și au câștigat cu 2-0 la București în grupa de calificare la Euro 2024.

Prezentat oficial   Bîrligea, la FCSB!  „Din cauza lui Șucu, m-a costat mult” + ce număr va purta Daniel Bîrligea 
Citește și
Prezentat oficial Bîrligea, la FCSB! „Din cauza lui Șucu, m-a costat mult” + ce număr va purta Daniel Bîrligea
Citește mai mult
Prezentat oficial Bîrligea, la FCSB! „Din cauza lui Șucu, m-a costat mult” + ce număr va purta Daniel Bîrligea 

KOSOVO - ROMÂNIA. Tricolorii, viață grea la Priștina

Franco Foda, selecționerul german al naționalei statului Kosovo, a anunțat că fotbaliștii săi au ca obiectiv victoria în primul duel din Liga Națiunilor, cu tricolorii lui Mircea Lucescu.

„Suntem concentrați pe meciurile din Liga Națiunilor. Jucătorii sunt într-o formă excelentă și foarte motivați pentru primul meci de acasă. Vom face tot posibilul să câștigăm împotriva României.

Primul nostru obiectiv este să câștigăm meciul cu România. Ne propunem să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm pe primul loc în grupă”, a declarat selecționerul Franco Foda pentru gazetaexpress.com

Foda vs Lucescu, scor 2-36 la numărul de trofee

Născut la Mainz, Franco Foda a evoluat ca jucător la Kaiserslautern, Leverkusen și Sturm Graz, echipe cu care a cucerit 6 trofee.

Ca antrenor, Franco Foda a câștigat titlul și Cupa Austriei, ambele cu Sturm Graz în 2010 și 2011.

Foda a condus naționala Austriei în perioada 2018-2022. El a demisionat după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Germanul a fost numit selecționer al naționalei din Kosovo pe 17 februarie 2024. Kosovarii au disputat trei meciuri amicale, cu Armenia (1-0), Ungaria (0-2) și Norvegia (0-3).

Lotul selecționatei Kosovo pentru meciurile din Nations League

Portari: Arijanet Muric (Ipswich Town), Visar Bekaj (Hatayaspor), Ilir Avdyli (Llapi)

Fundași: Amir Rrahmani (Napoli), Mergim Vojvoda (Torino), Mirlind Kryeziu (Zurich), Florent Hadergjonaj (Alanyaspor), Ilir Krasniqi (Llapi), Donat Rrudhani (Lucerna), Lumbardh Dellova (CSKA Sofia), Fidan Aliti (Alanyaspor), Leart Paqarada (FC Koln)

Mijlocași: Valon Berisha (LASK Linz), Lindon Emerllahu (Ballkani), Elvis Rexhbecaj (Augsburg), Florent Muslija (Freiburg), Edon Zhegrova (Lille)

Atacanți: Milot Rashica (Beșiktaș), Ermal Krasniqi (Sparta Praga), Emir Sahiti (Hamburg), Fisnik Asllani (Elfsborg), Astrit Selmani (Dinamo), Eliot Bujupi (Stuttgart), Albion Rrahmani (Sparta Praga), Vedat Muriqi (Mallorca).

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”