Roni Levy - aproape de o despartire de Steaua/ Antrenorul este dorit la carma nationalei Israelului

Roni Levy - aproape de o despartire de Steaua/ Antrenorul este dorit la carma nationalei Israelului

Steaua ar putea ramane fara antrenorul Roni Levy, tehnicianul fiind dorit de catre federatia de fotbal din tara sa pe banca primei reprezentative a Israelului, informeaza site-urile de sport din tara. Lui Levy i s-ar propune un angajament de 600.000 de euro, superior celui primit de la ros-albastri.

Roni Levy, dorit de nationala Israelului Foto: AGERPRES

Israelul a pierdut ultima partida din preliminariile pentru EURO 2012 (contra Greciei), iar sansele de calificare s-au miscorat simtitor. Selectionerul Luis Fernandez este tot mai amenintat cu demisia, iar pe lista pentru a prelua echipa Israelului se afla Avram Grant, Eli Guttman, Eyal Berkovici si Roni Levy.

Cu Roni pe banca tehnica, Steaua se afla pe locul trei in clasamentul Ligii 1 la fotbal, cu 10 puncte acumulate, la cinci lungimi distanta de liderul Dinamo.

De-a lungul carierei, Levy a pregatit echipele Maccabi Haifa, Maccabi Petah Tivka, Unirea Urziceni, Beitar Ierusalim si Steaua Bucuresti.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”