Peste 50.000 de fani Djokovic, Jokic și restul medaliaților sârbi, primire  triumfală  la Belgrad, după JO
Novak Djokovic Foto: Imago

Peste 50.000 de faniDjokovic, Jokic și restul medaliaților sârbi, primire triumfală la Belgrad, după JO

  • Luni seară, la Belgrad, în fața Palatului Vechi, sârbii și-au întâmpinat eroii, în prim-plan fiind Novak Djokovic (37 de ani), campion olimpic la Paris, dar și baschetbalistul Nikola Jokic (29 de ani).
  • Potrivit presei sârbe, peste 50.000 de oameni s-au adunat, luni seara, pentru a-și primi campionii de la Paris, aceștia întorcându-se din capitala Franței cu 5 medalii, dintre care trei de aur.
Medalia rămâne la Ana TAS a respins cererea de  rejudecare  înaintată de USA Gymnastics! Americanii susțineau că au dovezi noi
Citește și
Medalia rămâne la AnaTAS a respins cererea de rejudecare înaintată de USA Gymnastics! Americanii susțineau că au dovezi noi
Citește mai mult
Medalia rămâne la Ana TAS a respins cererea de rejudecare înaintată de USA Gymnastics! Americanii susțineau că au dovezi noi

Sportivii sârbi au fost primiţi de preşedintele Aleksandar Vucic, iar apoi, de la balconul Palatului prezidenţial, s-au adresat fanilor.

Novak Djokovic primire triumfală în Serbia

La 37 de ani, Novak Djokovic a devenit campion olimpic la Paris, acesta reușind să cucerească medalia de aur, singura care îi lipsea din palmares, după o carieră fabuloasă.

Ovaționat de miile de oameni prezenți la eveniment și vizibil emoționat, Nole a prezentat fanilor medalia de aur obținută.

„Bună seara tuturor, bună seara, Belgrad! Am avut onoarea și plăcerea să mă aflu pe acest balcon special de mai multe ori în cariera mea, dar de fiecare dată mă surprindeți și mă inspirați din ce în ce mai mult.

Nu sunteți conștienți câtă putere ne dați ca să ieșim aici, în fața voastră. Aceasta este cea mai frumoasă experiență pe care o poate trăi un sportiv din Serbia. Trăiască Serbia!”, a spus Nole în fața fanilor, citat de Sportal Blic.

Jucătorii Serbiei, primire de gală la Belgrad, după Jocurile Olimpice

Primii sportivi care și-au făcut apariția în fața fanilor au fost cei din naționala de baschet. Conduși din teren de vedeta celor de la Denver Nuggets, Nikola Jokic, sârbii au obținut medalia de bronz, după o finală cu Germania.

„MVP, MVP”, a fost scandarea cu care a fost întâmpinat Jokic.

5
medalii au obținut sârbii la această ediție de Jocuri Olimpice
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”