Serena Williams se va casatori joi cu Alexis Ohanian

Serena Williams se va casatori joi cu Alexis Ohanian

Jucatoarea de tenis Serena Williams, 36 de ani, se casatoreste, joi, cu Alexis Ohanian, 34 de ani, co-fondator al retelei Reddit, in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Contemporary Arts Center din New Orleans si ale carei detalii au fost tinute secret, informeaza dailymail.co.uk, conform News.ro.

Serena WilliamsFoto: ausopen.com

Invitatii, printre care se numara Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara si Eva Longoria, au stiu doar orasul in care va avea loc casatoria, nu si locul ceremoniei. Ei vor afla detaliile privind aceste eveniment abia joi dimineata. La nunta care va costa peste un milion de dolari au fost invitate 250 de persoane. Acestea nu vor avea voie sa foloseasca telefoanele mobile, din cauza unei intelegeri intre Serena Williams si revista Vogue, care a primit exclusivitate pentru fotografii.

Serena Williams a devenit mama la 1 septembrie, cand a dat nastere unei fetite, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary's din Palm Beach, Florida. Williams era insarcinata cand a castigat Australian Open, la inceputul acestui an.

Serena si Alexis s-au cunoscut in mai 2015, la Roma si s-au logodit in decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au intalnit prima data.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia