Ngezana stă o lună   Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la  derby-ul  cu Dinamo +61 foto
Siyabonga Ngezana

Ngezana stă o lună Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo

  • Siyabonga Ngezana, 27 de ani, s-a accidentat la un antrenament al lui FCSB, după ce a revenit de la naționala Africii de Sud, și va lipsi o perioadă mai lungă
  • El a absentat deja din primul „11” cu CFR și Petrolul

Mihai Stoica, președintele CA al lui FCSB, a vorbit despre situația fundașului.

MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește și
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”

Ngezana s-a accidentat la un antrenament al lui FCSB

„Ngezana are o leziune musculară și va lipsi o lună. Cel mai devreme ar putea reveni la derby-ul cu Dinamo.

Nu-l putem trimite nici la [vraciul] Marijana, la Belgrad, pentru că problema e într-o zonă unde nu poate interveni”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Cu CFR și Petrolul, cuplul de fundași centrali a fost Popescu - Dawa, însă primul a fost eliminat etapa aceasta și va fi suspendat.

Astfel, ca fundași centrali de meserie, FCSB îi mai are în lot doar pe Chiricheș și Dawa.

FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (8).jpeg
FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (8).jpeg

Galerie foto (61 imagini)

FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (1).jpeg FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (2).jpeg FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (3).jpeg FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (4).jpeg FCSB - Petrolul FOTO Raed Krishan, GOLAZO (5).jpeg
+61 Fotografii
labels.photo-gallery

Derby-ul României, Dinamo - FCSB, pe Arenă

Derby-ul Dinamo - FCSB se va juca în weekendul 19-20 octombrie, în etapa #13 din Liga 1, cel mai probabil pe Arena Națională. Data și ora exacte vor fi comunicate ulterior de LPF.

Până atunci, FCSB mai joacă acasă cu RFS și în deplasare cu PAOK în Europa League și cu Sepsi și Gloria Buzău în Liga 1.

În octombrie va fi și o pauză dedicată meciurilor naționalei.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, pe AEK Arena din Larnaca se va disputa Cipru – România, iar marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Dariaus ir Girėno din Kaunas, va fi Lituania – România.

VIDEO Golul lui Tudorie din prelungiri cu FCSB

Ngezana stă o lună   Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la  derby-ul  cu Dinamo
Liga 1
01:25
Ngezana stă o lună Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Citește mai mult
Ngezana stă o lună  Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Mesaj viral pentru Ter Stegen   Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Campionate
09:51
Mesaj viral pentru Ter Stegen Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Citește mai mult
Mesaj viral pentru Ter Stegen  Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Olsen a vrut să se retragă  Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre  cel mai dificil moment  al carierei: „Nu mai avea sens”
Liga 1
09:33
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Citește mai mult
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”.  Ce i-a spus  „centralului”
Campionate
22.09
Bellingham a insultat arbitrul Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”
Citește mai mult
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”