Ocolul pământului Sud-africanul  Ngezana , tur de forță pentru a juca în derby-ul cu CFR: Sudan - Etiopia - Liban - Turcia - România
Ngezana, tur de forță pentru a juca în derby-ul cu CFR

Ocolul pământuluiSud-africanul Ngezana, tur de forță pentru a juca în derby-ul cu CFR: Sudan - Etiopia - Liban - Turcia - România

  • Ngezana va juca mâine în meciul Sudanul de Sud - Africa de Sud, după care va schimba 4 avioane, pe 3 continente, pentru a ateriza la București
  • CFR - FCSB e programat duminică seara, de la 21:00, în etapa a 9-a din Liga 1

FCSB are de rezolvat o mare problemă în perspectiva derby-ului cu CFR, care e programat în chiar prima etapă după întreruperea campionatului, duminică seara, de la ora 21:00.

Și anume: readucerea la timp în țară a unuia dintre străinii plecați la națională. E vorba despre Ngezana, care a fost convocat pentru debutul Africii de Sud în preliminariile Cupei Africii. 

Stoperul a jucat deja în primul meci, egalul de pe teren propriu cu Uganda, iar mâine e anunțat din nou titular în confruntarea pe care sud-africanii o vor susține mâine după-amiază, în deplasare, cu Sudanul de Sud.

Africa - Asia - Europa

Imediat după terminarea meciului, Ngezana are de parcurs un tur de forță, un adevărat ocol al pământului, pentru a ajunge la timp înapoi în România și pentru a fi apt să evolueze împotriva lui CFR Cluj.

El nu va mai reveni, alături de colegi săi de la echipa națională, în Africa de Sud, ci va începe itinerariul spre București chiar din Sudanul de Sud.

Pentru a reveni în România va avea de urmat 4 rute, pe, va bifa 5 orașe, pe 3 continente:

Traseul lui Ngezana la revenirea în țară

  • Juba (Sudanul de Sud) - Adis Abebba (Etiopia)
  • Adis Abebba (Etiopia) - Beirut (Liban)
  • Beirut (Liban) - Istanbul (Turcia)
  • Istanbul (Turcia) - București (România)

În momentul de față, Ngezana e fundașul central numărul 1 al campioanei. El a fost adus în urmă cu un an, de la Kaizer Chiefs.

A fost pentru prima dată când el a decis să plece din Africa de Sud pentru a evolua în afara Africii.

S-a impus însă imediat la FCSB, după ce a început să joace, iar în prezent e văzut ca principalul jucător din sistemul defensiv.

Datorită formei bune de la FCSB a intrat și în vederile echipei naționale, iar selecționerul Hugo Broos l-a convocat, iar acum îl vede titular.

1,6 milioane de euro
e cota din prezent a lui Ngezana (27 de ani), pe transfermarkt, de peste două pori mai mare decât nivelul din momentul în care a venit la FCSB (750.000 euro)

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”