A cedat Dioszegi nu voia să-l lase pe  Ștefănescu  la FCSB: „Noi l-am convins!”
Marius Ștefănescu / Foto: Sport Pictures

A cedatDioszegi nu voia să-l lase pe Ștefănescu la FCSB: „Noi l-am convins!”

  • Anunțul oficial al transferului lui Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi la FCSB a devenit doar o chestiune de timp.
  • Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost înduplecat să-l cedeze pe fotbalistul său la FCSB, în ciuda tuturor declarațiilor din trecut, în care miza cu onoarea sa că mutarea nu se va realiza vreodată.

Șeful covăsnenilor a fost convins de oamenii din jurul său că ambițiile gratuite nu îi vor ține de cald. Așa că a decis să-l lase pe Marius Ștefănescu să se transfere la FCSB.

Din primele informații, se pare că Sepsi, club care deținea 50% din drepturile federative ale jucătorului, s-a ales cu 1.000.000 de euro.

Dioszegi nu voia să-l lase pe Ștefănescu la FCSB

Directorul sportiv al celor de la Sepsi, Attila Hadnagy, susține că patronul Laszlo Dioszegi s-a răzgândit și acceptat oferta celor de la FCSB la presiunea colaboratorilor săi.

Nu exista o altă ofertă venită pe numele lui Ștefănescu, care să rivalizeze cu suma oferită de FCSB.

Așadar, oamenii din staff, dar și jucătorul, l-au rugat pe Dioszegi să uite declarațiile din trecut și să dea „undă verde” pentru realizarea mutării.

„Până nu sunt semnate actele, nu e nimic concret, dar suntem aproape de finalizare, este aproape de transfer. Știți cum este, omul la nervi spune multe, domnul Dioszegi a vrut să protejeze jucătorul și clubul.

Dar acum el s-a sacrificat mai mult pentru club. Clubul are nevoie de bani, clubul trăiește din vânzare de jucători. Noi primim o sumă importantă din acest transfer.

El nu a vrut să audă de FCSB nici până azi, noi din club l-am convins. Noi și jucătorul, care nu mai dorea să rămână... voia și el la mai bine. Ce putea să facă domnul Dioszegi, să țină jucătorul aici, când acesta nu mai era motivat?”, a declarat Attila Hadnagy, conform iamsport.ro.

Hadnagy: „Pentru noi este o sumă importantă”

Marius Ștefănescu a ajuns la București, joi, pentru a efectua vizita medicală alături de campioana României și pentru a-și pune semnătura pe contractul stabilit.

Nici nu a avut o altă ofertă concretă. Doar FCSB a trimis ofertă clară, scrisă, restul doar discuții. Nu vreau să vorbesc de sume, dar pentru noi este o sumă importantă, o parte din bugetul nostru.

Azi trebuie să se finalizeze tot, jucătorul a plecat la București. Lipsesc doar semnăturile”, a completat Attila Hadnagy.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1