„Va fi Focar de scandal”  Dinu Gheorghe prevede un  conflict la Rapid  după venirea lui Șumudică: „Lucrurile trebuie stabilite de la început”
Marius Șumudică (foto: GOLAZO.ro)

„Va fi Focar de scandal” Dinu Gheorghe prevede un conflict la Rapid după venirea lui Șumudică: „Lucrurile trebuie stabilite de la început”

  • Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid pe vremea când George Copos era patron, crede că metodele lui Marius Șumudică se bat cap în cap cu viziunea directorului sportiv al clubului, Daniel Sandu.
Șumudică a semnat  Negocierile cu  Dan Șucu  au durat mai puțin de o oră
Citește și
Șumudică a semnat Negocierile cu Dan Șucu au durat mai puțin de o oră
Citește mai mult
Șumudică a semnat Negocierile cu Dan Șucu au durat mai puțin de o oră

Fostul oficial din Grant a amintit de felul în care Șumudică obișnuiește să-și apropie jucătorii: îi scoate la un grătar și o bere.

„Așa e la noi. Suntem o familie și mereu ne strângem și stăm împreună și ne simțim bine”, spunea antrenorul la un moment dat.

Dinu Gheorghe: „Domnul Șucu trebuie să cumpere un grătar, nu glumesc, e o procedură pe care Șumudică o aplică”

„Un lucru e cert: am trecut acum pe lângă un magazin și am văzut multe grătare la vânzare, afară.

În primul rând, trebuie cumpărat un grătar, domnul Șucu trebuie să ia neapărat niște grătare de carne, de pește, să fie totul pregătit. Nu glumesc. E o procedură pe care Șumudică o aplică, un mod al lui de a se apropia de jucători, de a intra în mintea lor, de a-i asculta.

Acum, nu știu dacă îi iese, cu lotul actual. A zis de 3 jucători câte ceva, comunicarea va fi mai grea cu ei la început, Șumudică i-a atacat în public.

Ăsta va fi un focar de scandal între Marius Șumudică și fișa postului pe care am văzut că o are domnul Daniel Sandu.

Va fi foarte greu ca Daniel Sandu să pătrundă în intimitatea vestiarului cât Șumudică e antrenor, să ceară antrenorului anumite date legate de pregătirea fizică, ce-i cer, probabil, și lui cei de mai sus.

Pentru că, la un moment dat, domnul Șucu a spus: «Dom'le, nu știe nimeni cât aleargă un jucător» . Lucrurile trebuie stabilite clar de la început”, a spus Dinu Gheorghe la Prosport Live.

De altfel, Șumudică nu a ezitat să-l critice pe directorul sportiv al Rapidului, Daniel Sandu, în urmă cu o lună:

„E incredibil ce se întâmplă cu banii domnului Șucu. Să lași clubul pe mâna unui băiat de 30, 31 de ani. Eu nu îl cunosc pe Daniel Sandu. Probabil, domnul Șucu a lăsat frâiele în mâinile unor oameni despre care crede că sunt competenți”, spunea Șumudică.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5