Toni Nadal: "Mi se pare dificil să-l mai vedem pe Roger Federer câștigând un alt turneu de Grand Slam"

Toni Nadal: "Mi se pare dificil să-l mai vedem pe Roger Federer câștigând un alt turneu de Grand Slam"

​Traseul lui Roger Federer la Turneul Campionilor s-a oprit în faza semifinalelor, acolo unde fostul lider mondial a fost eliminat de Alexander Zverev. Făcând referire la sezonul 2019 din tenisul de câmp masculin, Toni Nadal (unchiul și fostul antrenor al lui Rafa) a spus că i se pare dificil să-l vadă pe Federer câștigând un alt turneu de Grand Slam.

Rafa si Toni NadalFoto: espn.com

Ce a spus Toni Nadal

"La ce putem să ne așteptăm de la anul 2019? Mi se pare dificil să-l mai vedem pe Federer câștigând un alt turneu de Grand Slam. Trebuie să mărturisesc că am mai avut această părere și în alte ocazii și elvețianul, de nenumărate ori, m-a surprins", a precizat Toni Nadal citat de El Pais.

Antrenorul iberic a mai spus că prevede noi dueluri de cinci stele între Rafael Nadal (nepotul său) și Novak Djokovic (actualul lider mondial).

Următorul Grand Slam la care i-am putea vedea la lucru pe Djokovic, Nadal, Federer și ceilalți jucători de top va fi Australian Open (ediția cu numărul 107, va avea loc în perioada 14-27 ianuarie 2019).

În vârstă de 37 de ani, Roger Federer are 99 de turnee câștigate de-a lungul carierei (20 dintre acestea sunt de Grand Slam). Elvețianul este urmat în clasamentul all-time de Rafael Nadal (17 titluri de GS), Novak Djokovic și Pete Sampras (ambii cu câte 14).

S-ar putea să te intereseze și:

Roger Federer, către copilul care a scăpat mingea la partida cu Alexander Zverev: "Sper că a dormit în noaptea de după meci"

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5