Out 5 luni  Unai Simon, portarul Spaniei de la EURO, a fost operat și  va rata  prima parte a sezonului
Unai Simon (Foto: Imago)

Out 5 luni Unai Simon, portarul Spaniei de la EURO, a fost operat și va rata prima parte a sezonului

  • Unai Simon (27 de ani), campion european cu Spania, a suferit o intervenție chirurgicală la încheietura mâinii drepte.
  • Portarul lui Athletic Bilbao va fi indisponibil între 4 și 5 luni, conform L'Equipe.

După ce a jucat la EURO cu infiltrații la încheietura mâinii drepte, portarul titular al Spaniei a fost supus, vineri, unei intervenții chirurgicale, la „Spitalul La Luz”, din Madrid.

Unai Simon va rata cel puțin 25 de meciuri!

Potrivit doctorului care a efectuat operația, Franciso Pinal, Simon „avea o ruptură la ligamentul dintre scafoid şi semilunar ” şi a fost nevoit „să joace cu infiltraţii”.

Conform Marca, portarul echipei Athletic Bilbao va sta cu mâna imobilizată timp de două luni, înainte de a începe recuperarea, existând riscul de a nu putea reveni în competiţie înaintea pauzei de iarnă.

Este o accidentare localizată la o mână şi trebuie să sperăm că în perioada de recuperare va putea face mult mai mult efort decât în alte tipuri de intervenţii chirurgicale Josean Lekue, medicul lui Athletic Bilbao

Astfel, Simon nu va putea evolua pentru Athetic în prima parte a sezonului și va rata și meciurile Spaniei din Nations League.

Atheltic Bilbao va debuta în noul sezon cu o partidă pe teren propriu împotriva celor de la Getafe, programată pe 15 august.

Cel mai probabil, Valverde va apela la serviciile lui Julen Agirrezabala în prima parte a sezonului.

Pentru a compensa lipsa lui Simon în presezon, gruparea bască i-a legitimat pe goalkeeperii Alex Padilla şi Oier Gastesi, ambii în vârstă de 20 de ani.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”