Vicepremierul Paul Stanescu: "La Dinamo exista posibilitatea ca stadionul sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020"

Vicepremierul Paul Stanescu: "La Dinamo exista posibilitatea ca stadionul sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020"

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca exista posibilitatea ca stadionul Dinamo sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020, subliniind ca exista variante care pot inlocui aceasta arena, transmite News.ro.

Stadionul DinamoFoto: Agerpres

"Noi suntem convisi ca proiectul poate fi gata, la Dinamo exista posibilitatea ca stadionul sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020. Sunt insa situatii de avarie. Avem stadioane care il pot inlocui. La Ploiesti, Giurgiu, Mogosoaia si Voluntari. Noi ne-am dori ca toate cele patru stadioane sa fie gata la timp, dar exista aceasta posibiltate ca Dinamo sa nu fie gata. Vom gasi alte solutii. Noi ne dorim sa fie finalizat si Dinamo cat mai repede, ar aduce bucurii suporterilor", a declarat Stanescu.

Manuela Patrascoiu, presedintele Consiliului de Administratie al Companiei Nationale de Investitii, a prezentat stadiul celor trei stadioane ce urmeaza sa fie reabilitate, Steaua fiind singurul care urmeaza sa fie demolat si reconstrustruit, arenele din Giulestei si Arcul de Triumf urmand sa fie partial demolate si reabilitate.

In ceea ce priveste noul stadion din Soseaua Stefan cel Mare, Patrascoiu a precizat ca acesta va fi amplasat pe locul velodromului.

Proiectele celor trei stadioane, Steaua Rapid si Arcul de Triumf, au fost prezentate cu poze si machete.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă