„Vorbește ACUM!” Rabiot l-a provocat pe puștiul  Yamal  înainte de Spania - Franța și a fost ridiculizat pe teren
Duel Rabiot - Yamal, în Franța - Spania, la Euro 2024 / Foto: Imago

„Vorbește ACUM!”Rabiot l-a provocat pe puștiul Yamal înainte de Spania - Franța și a fost ridiculizat pe teren

  • Spania s-a calificat în finala Euro 2024, marți seară, după ce a învins-o pe Franța, scor 2-1, pe „Allianz Arena” din Munchen!
  • Înaintea partidei, Adrien Rabiot (29 de ani) a spus că Lamine Yamal (16 ani) trebuie să joace mult mai bine pentru a face față Franței. Mijlocașul Barcelonei i-a răspuns pe teren.

Declarațiile făcute înainte de Spania - Franța l-au costat pe Adrien Rabiot. Mijlocașul spusese că Yamal trebuie să-și ridice nivelul. Comentariul său a devenit viral după meci, alături de o imagine perfectă surprinsă de fotografii prezenți pe Allianz Arena.

Aceștia l-au fotografiat pe Lamine Yamal în momentul șutului de la golul egalizator. O execuție superbă, cu stângul, de la aproximativ 25 de metri, aproape de vinclul lui Mike Maignan, chiar de lângă „contestatarul” Adrien Rabiot.

Spania - Franța. Rabiot l-a provocat pe puștiul Yamal înainte de meci și a fost ridiculizat pe teren

Imediat după fluierul final, Lamine Yamal a strigat către camera îndreptată către el: „Habla ahora!”, adică „Vorbește acum!”. Un mesaj adresat lui Rabiot, cel care n-avea încredere în calitățile sale.

Declarația lui Adrien Rabiot, înainte de Spania - Franța:

Are multe calități. Este capabil să joace cu o asemenea calitate, atât la nivel de club, cât și la turneele finale, fără presiune.

Apoi, este complicat să gestionezi o semifinală, într-un asemenea turneu, dar depinde de noi să punem presiune asupra lui, mai presus de toate, să nu-l lăsăm să se simtă confortabil și să-i arătăm că, pentru a juca o finală de Euro, va trebui să facă mai mult decât a făcut până acum”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”