Remontada  Barcelona, revenire spectaculoasă cu echipa lui Rațiu »  Dani Olmo , decisiv la debut
Dani Olmo/Foto:Imago

Remontada Barcelona, revenire spectaculoasă cu echipa lui Rațiu » Dani Olmo, decisiv la debut

  • Barcelona a învins-o pe Rayo Vallecano, scor 2-1, într-un meci ce a contat pentru etapa #3 din La Liga.
  • Golurile catalanilor au fost marcate de Pedri (60), respectiv Dani Olmo (82), în timp ce pentru Rayo a înscris Unai Lopez (9).
  • La oaspeți, Andrei Rațiu a rămas doar pe bancă.

Duelul de pe Estadio de Vallecas a început abrupt, Rayo reușind să deschidă scorul după nici zece minute. Unai Lopez a primit o pasă excelentă de la Jorge de Frutos și l-a învins pe Ter Stegen cu un șut din prima la colțul scurt.

Remontada catalană

Debutul lui Dani Olmo la Barcelona a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii catalani. Golgheterul EURO 2024 a intrat la pauza meciului cu Rayo, înlocuindu-l pe Ferran Torres.

Jucătorul venit în această vară de la RB Leipzing și-a făcut rapid simțită prezența, iar în minutul 58 a fost aproape de a marca cu o execuție superbă din afara careului, însă mingea a lovit doar bara transversală.

Totuși, Barcelona a egalat două minute mai târziu prin Pedri, cel care l-a învins pe Cardenas cu un șut la colțul lung, din interiorul careului.

Dani Olmo, decisiv la debut

Echipa antrenată de Hansi Flick a mai trimis o dată mingea în poartă, dar golul lui Robert Lewandoswki a fost anulat, după ce arbitrul a consultat sistemul VAR și a văzut un fault a lui Kounde asupra lui Chavarria.

Cu toate acestea, catalanii au plecat cu toate cele 3 puncte de pe Estadio de Vallecas.

Lamine Yamal și Dani Olmo au demonstrat încă o dată de ce au fost unii dintre cei mai buni jucători ai „Furiei Roja” în triumful de la EURO 2024.

Combinația celor doi din minutul 82 a făcut șah-mat apărarea lui Rayo, iar cel din urmă a înscris cu calm și a adus toate punctele echipei de pe Camp Nou.

Mă simt foarte bine. Eram pregătit să joc și am așteptat acest moment. Nu exista o modalitate mai bună să-mi fac debutul Dani Olmo, MVP-ul meciului Rayo-Barca

După această victorie, Barcelona este lider în La Liga, cu 9 puncte, în timp ce Rayo este provizoriu pe locul 8, cu 4 puncte.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”