„Prea mult respect”  Basarab Panduru taxează teama din jocul lui  FCSB : „Câștigau dacă se duceau din primul minut peste Maccabi” +39 foto
Basarab Panduru Foto:Imago

„Prea mult respect” Basarab Panduru taxează teama din jocul lui FCSB: „Câștigau dacă se duceau din primul minut peste Maccabi”

  • FCSB a remizat, scor 1-1, cu Maccabi Tel Aviv în prima manșă din turul al doilea preliminar al UEFA Champions League.
  • La finalul partidei, Basarab Panduru (54 de ani) a analizat jocul echipei antrenate de Elias Charalambous.
  • Partida retur se va disputa miercuri, 31 iulie, la Budapesta, de la ora 21:00.

FCSB și Maccabi Tel Aviv s-au anihilat reciproc, în această seară, pe Stadionul „Steaua”.

FCSB - MACCABI TEL-AVIV. Basarab Panduru: „FCSB trebuia să se ducă peste ei”

Prezent în studio-ul Prima Sport, Basarab Panduru a analizat jocul roș-albaștrilor și este de părere că FCSB trebuia să profite de forma slabă a israelienilor și să câștige meciul.

Pentru Maccabi Tel Aviv a fost doar al doilea meci oficial în acest sezon, în timp ce FCSB s-a aflat la cel de-al 6-lea în toate competițiile

„FCSB merita mai mult în seara asta, dar rămân la impresia că dacă ar fi avut mai multe curaj ar fi obținut și victoria. Încă din prima repriză parcă au stat și au așteptat să vadă ce se întâmplă, ce joacă Maccabi.

A fost nevoie de un gol primit pentru reacția imediată. Până la sfârșit meritau să marcheze golul de 2-1. Îți lasă impresia asta nu știu dacă de frică, de rezultat, dar parcă i-au tratat cu prea mult respect pe cei de la Maccabi.

Era momentul în care FCSB trebuia să se ducă peste ei și să profite că nu sunt în formă. Era un moment bun, pentru că, pe măsură ce trece timpul, ei își intră în ritm.

Acum mai au la dispoziție o săptămână de pregătire. Nu știu ce au făcut în prima repriză, că nu s-a întâmplat nimic. Poate au contat și schimbările în partea secundă, pentru că au început să apară și ocaziile. Cred că ar fi câștigat dacă se duceau din primul minut peste Maccabi”, a declarat Basarab Panduru pentru sursa citată anterior.

FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci)
FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci)

Galerie foto (39 imagini)

FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci) FCSB - Maccabi Tel-Aviv (meci)
+39 Fotografii
labels.photo-gallery

Maccabi Tel-Aviv - FCSB se vede la TV

Pentru meciul retur, din cauza măsurilor de securitate draconice, FCSB va primi bilete în limita a 5% din capacitatea arenei, respectiv 400 de bucăți.

Maccabi Tel-Aviv, ca de altfel toate echipele israeliene angrenate în competițiile europene, este nevoită să evolueze pe un stadion neutru, din cauza conflictului Israel-Palestina.

Anul trecut, după atacul terorist al organizației Hamas din 7 octombrie 2023, asupra mai multor kibutzuri israeliene, care au făcut peste 1.000 de victime, echipele de fotbal au fost nevoite să evolueze pe teren neutru.

De exemplu, Maccabi Tel Aviv a disputat două dintre partidele din grupele Conference League, din sezonul 2023/2024, pe stadionul echipei Backa Topola, formație de la care l-a și luat pe antrenorul sârb Zarko Lazetic.

FCSB ar putea întâlni pe Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

În cazul în care va trece de Maccabi, FCSB va întâlni, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, pe învingătoarea dublei dintre Shamrock Rovers (Irlanda) şi Sparta Praga (Cehia).

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”