Revenire Bogdan Țîru, aproape de  Farul . Se antrenează cu echipa lui Hagi
Bogdan Țiru. Foto: IMAGO

RevenireBogdan Țîru, aproape de Farul. Se antrenează cu echipa lui Hagi

  • Fundașul Bogdan Țîru (30 de ani), liber de contract după despărțirea de Warta Poznan, se antrenează cu Farul Constanța.
  • Campion în trecut cu echipa lui Gică Hagi (59 de ani), Țîru are în acest moment două opțiuni: o revenire „acasă” sau un transfer în străinătate.

Bogdan Țîru a evoluat în ultimul sezon pentru Warta Poznan, a jucat în 28 de meciuri și a oferit o pasă de gol.

Echipa a terminat pe locul 16 în prima ligă din Polonia și a retrogradat, iar fotbalistul român a hotărât să plece.

Situația lui Muhar Se antrenează tot cu CFR: „ Salariul mare  nu i-a fost aprobat”
Citește și
Situația lui MuharSe antrenează tot cu CFR: „Salariul mare nu i-a fost aprobat”
Citește mai mult
Situația lui Muhar Se antrenează tot cu CFR: „ Salariul mare nu i-a fost aprobat”

Bogdan Țiru, aproape de un transfer la Farul Constanța

Fundașul central, care a îmbrăcat tricoul naționalei de două ori, s-a antrenat săptămâna aceasta alături de echipa lui Gică Hagi, potrivit ProSport.

Liber de contract, fotbalistul încearcă să rămână într-o condiție fizică bună și așteaptă o ofertă din străinătate. În caz contrar, Țîru ar putea semna cu Farul.

Echipa lui Gică Hagi a debutat cu stângul în noul sezon: 0-1 cu nou-promovata Unirea Slobozia.

  • OȚELUL - FARUL, ultimul meci din etapa a doua a Ligii 1, are loc luni, de la ora 22:00. Partida de la Galați va fi transmisă liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.
176 de meciuri
a adunat Bogdan Țîru la Viitorul Constanța (Farul). A înscris 9 goluri și a oferit 2 assist-uri.

Bogdan Țîru, campion al României cu Gică Hagi

Bogdan Țîru și-a început cariera la Academia Gheorghe Hagi. A debutat la Viitorul Constanța (actuala Farul) în 2013 și a fost împrumutat de două ori la FC Voluntari.

Revenit la Viitorul, Țîru a câștigat campionatul (2016/17), Cupa României (2018/19) și Supercupa (2019/20).

În 2020, Jagiellonia Bialystok (Polonia) a plătit 600.000 de euro pentru transferul lui Țîru (3 goluri în 80 de meciuri).

A ajuns apoi la CFR Cluj pentru 250.000 de euro, dar n-a impresionat și s-a întors în Ekstraklasa, la Warta Poznan, pentru 150.000 de euro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5