Situația lui Muhar Se antrenează tot cu CFR: „ Salariul mare  nu i-a fost aprobat”
Karlo Muhar. Foto: Sportpictures

Situația lui MuharSe antrenează tot cu CFR: „Salariul mare nu i-a fost aprobat”

  • Transferul lui Karlo Muhar (28 de ani) de la CFR Cluj la Al-Wahda e blocat pentru moment.
  • Președintele lui CFR Cristi Balaj (52 de ani) și antrenorul Marius Șumudică (53 de ani), liber de contract, explică motivele și detaliile procesului de aprobare în Arabia Saudită.
Tragere la sorți  Craiova ar putea juca  împotriva lui Ajax  + Posibilele adversare pentru FCSB, Corvinul și CFR
Citește și
Tragere la sorți Craiova ar putea juca împotriva lui Ajax + Posibilele adversare pentru FCSB, Corvinul și CFR
Citește mai mult
Tragere la sorți  Craiova ar putea juca împotriva lui Ajax + Posibilele adversare pentru FCSB, Corvinul și CFR

CFR Cluj părea să fie aproape de un acord cu Al-Wahda pentru transferul lui Karlo Muhar, totuși mutarea croatului e în stand-by.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre situația lui Muhar, unul dintre jucătorii-vedetă de la CFR Cluj, care a impresionat sezonul trecut în Liga 1.

Balaj a explicat că transferul acestuia către o echipă din zona arabă este momentan blocat, iar croatul se pregătește cu CFR Cluj.

Precauțiile clubului CFR Cluj

Balaj a subliniat că revenirea lui Muhar la antrenamente este o măsură de precauție. Clubul dorește să se asigure că jucătorul rămâne în formă în cazul în care transferul nu se finalizează, potrivit Fanatik.

S-a întors pentru că, atunci când dorești să transferi un jucător în zona arabă sau când vin jucători de acolo, sunt mari semne de întrebare. Ei trebuie să primească tot felul de aprobări Cristi Balaj

El a menționat că, atât timp cât Muhar este sub contract cu CFR Cluj, există riscul ca transferul să nu se materializeze.

„Atât timp cât el e încă sub contract cu CFR Cluj, e acel risc ca într-un final să nu se efectueze transferul. Mai sunt alte cluburi interesate de el. E un jucător pe care cu greu îl vom înlocui”, a adăugat Balaj.

2 milioane de euro
valorează Karlo Muhar, potrivit Transfermarkt

Detaliile procesului de transfer în zona Golfului

Potrivit sursei citate anterior, Marius Șumudică, antrenor cu experiență în Arabia Saudită, a oferit informații suplimentare despre procesul de transfer în zona Golfului.

El a explicat că există o comisie care evaluează și aprobă contractele jucătorilor și antrenorilor, fiind vorba de fonduri guvernamentale saudite.

Pentru a pătrunde în zona arabă, și mă refer la Arabia Saudită, există o comisie condusă de un fost director sportiv al lui Chelsea (n.r. ex-fotbalistul și conducătorul de club Michael Emenalo). Cluburile trimit contractele, iar comisia aprobă suma oferită de club Marius Șumudică

Șumudică a menționat că Muhar s-a întors la CFR Cluj deoarece comisia nu a aprobat salariul mai mare pe care acesta îl dorea.

„De exemplu, vreau să îl iau pe Muhar, 3 milioane contract pe an, acea comisie spune «Nu, acest jucător e evaluat la 1,7». Nu puteți să îi dați decât 1,7 milioane. Bani oferiți de guvern. Dacă tu vrei să îi dai trei milioane, te înțelegi cu impresarii sau jucătorul, vii cu bani din buzunar la club.

De asta vorbea Cristi Balaj, iar Muhar s-a întors pentru că dorea un salariu mai mare, dar nu a fost aprobat de comisie. Dau verdictul și rezultatul final în a-ți înregimenta jucătorii de valoare la o anumită sumă" a explicat antrenorul.

91 de partide
a jucat Muhar pentru CFR Cluj, în care a marcat 16 goluri și a oferit cinci pase decisive
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”