Negocieri  Cum decurg discuțiile Burleanu-Iordănescu: „ Nu există un blocaj ”
Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures

Negocieri Cum decurg discuțiile Burleanu-Iordănescu:Nu există un blocaj

  • Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că nu sunt probleme majore în negocierile cu selecționerul Edi Iordănescu, în vederea continuării colaborării.
  • La EURO 2024, România face parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

În urmă cu câteva luni, președintele FRF, Răzvan Burleanu, dădea asigurări că va obține un răspuns final din partea selecționerului Edi Iordănescu până la începerea turneului final de Campionat European din Germania.

În același timp, avea mare încredere că Edi va accepta propunerea financiară și va rămâne alături de „tricolori” și pentru următoarele campanii.

Vă asigurăm că până la plecarea la EURO vom o decizie pe care o vom putea comunica. Răzvan Burleanu în martie 2024

Cu toate acestea, zilele se scurg cu repeziciune, iar Edi nu pare deloc grăbit să ofere un răspuns final în această direcție.

Cum decurg negocierile Burleanu - Iordănescu

Recent, s-a speculat foarte mult în jurul faptului că Edi Iordănescu și-ar dori un salariu mult mai mare din partea Federației, însă Răzvan Burleanu nu dorește să-i ofere suma cerută.

Chestionat public pe acest subiect, Răzvan Burleanu a declarat că nu există impedimente financiare în negocierile directe, însă există alte aspecte neclarificate, fără să intre prea adânc în subiect.

(n.r. - sunt dificile negocierile cu Edi Iordănescu?) Sunt anumite subiecte sensibile. I-am explicat care sunt argumentele Federației Române de Fotbal și de ce sunt importante pentru Federație, dar și pentru ceea ce înseamnă stabilitatea la echipa națională.

Pot să vă spun că, în urma discuției de ieri, a înțeles mai clar cum funcționează Federația Română de Fotbal.

Fiindcă ce-ați văzut azi, în această Adunare Generală, ați văzut, de fapt, cum reușim optimizăm veniturile având acces la comercializarea a doar 10 meciuri de echipă națională. Acestea ne permit, astăzi, să finanțăm alte 17 loturi naționale și 72 de competiții de juniori.

„Săgeți” voalate către Edi Iordănescu?

În acest moment, nu avem un blocaj în ceea ce privește condițiile financiare. Este un contract îmbunătățit în ceea ce-l privește pe selecționer, pe membrii staff-ului. Au avut succes și atunci este normal să recompensezi acest lucru.

Este mult mai ușor să negociezi cu antrenor când vine la echipa națională, decât atunci când are succes. Lucrul acesta este specific.

În general, clauzele sunt în oglindă. Fiindcă aceasta este abordarea corectă. Întotdeauna, ca președinte, încerc să mă pun în locul celui care semnează un contract. Întotdeauna contractele au fost astfel făcute”, a declarat Răzvan Burleanu, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1