„Trebuia să câștigăm”  Gâlcă și-a certat jucătorii după eșecul de la Iași: „Am încercat să jucăm  prea spectaculos ”
Constantin Gâlcă. Foto: Sportpictures

„Trebuia să câștigăm” Gâlcă și-a certat jucătorii după eșecul de la Iași: „Am încercat să jucăm prea spectaculos

  • Poli Iași - Universitatea Craiova 2-0. Constantin Gâlcă (52 de ani) a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa în Copou.
  • Căpitanul Nicușor Bancu (31 de ani) era nemulțumit de gazon și de faptul că arbitrul nu a întrerupt meciul pe final, când terenul era plin de apă.
  • Alexandru Mitriță a ratat un penalty pentru olteni la scorul de 0-1.
Poli Iași -  Craiova 2-0  Emil Săndoi,  debut  cu dreptul pe banca moldovenilor
Citește și
Poli Iași - Craiova 2-0 Emil Săndoi, debut cu dreptul pe banca moldovenilor
Citește mai mult
Poli Iași -  Craiova 2-0 Emil Săndoi, debut cu dreptul pe banca moldovenilor

Poli Iași și Universitatea Craiova au oferit un meci cu multe faze de poartă, în ciuda vremii ploioase și a unui teren destul de îngreunat.

În ciuda eforturilor depuse, Universitatea Craiova nu a reușit să întoarcă scorul în favoarea lor în confruntarea cu Politehnica Iași, iar partida s-a terminat 2-0 pentru elevii lui Săndoi.

Poli Iași - Universitatea Craiova 2-0. Gâlcă și-a certat jucătorii

Jocul Craiovei l-a nemulțumit pe antrenorul Constantin Gâlcă.

„Am vrut să întoarcem rezultatul, dar nu a fost să fie. În prima repriză, am încercat să jucăm prea spectaculos, să jucăm între linii, unde nu era spațiu. Trebuia să jucăm simplu: mingea la margine, să venim cu centrări și de acolo putea ieși golul.

În ultimele minute, nu a mai contat, căci nici nu puteai să joci. Încercau să dea o pasă, dar nu o ridicau nici de la sol. Erau importante aceste trei puncte; noi trebuia să câștigăm aici”, a spus tehnicianul de pe banca oltenilor, la Prima Sport.

„Nici la Dinamo nu a fost un asemenea teren”

La scurt timp după fluierul de start al reprizei secunde, Universitatea Craiova a obținut o lovitură de pedeapsă, în urma unui henț făcut de Samayoa.

Alexandru Mitriță și-a asumat execuția, însă a trimis mult peste poarta lui Fernandes. Portarul ieșenilor a fost erou la ocaziile uriașe ratat de Bairam și Paradela, în minutul 68.

Deși terenul a devenit impracticabil în ultimele minute ale meciului, echipa antrenată de Emil Săndoi a reușit să mai marcheze o dată prin Tailson la ultima fază a meciului.

Bancu: „Nu știu de ce am mai jucat”

Nicușor Bancu nu consideră că terenul a fost principalul factor în rezultatul meciului.

Suntem dezamăgiți, trebuie să mergem la Cluj să câștigăm. Nici la Dinamo nu a fost un asemenea teren. În ultimele minute, nu știu de ce am mai jucat, era imposibil să mai joci. Noi nu avem nicio scuză. Dacă marcam, nu mai vorbeam de teren acum. Nicușor Bancu, la Prima Sport

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”