„Stau doar pe capul meu!” Petrescu îi  acuză  pe arbitri după ce a fost eliminat din nou + mesaj pentru Louis Munteanu
Dan Petrescu Foto:sportpictures.eu

„Stau doar pe capul meu!”Petrescu îi acuză pe arbitri după ce a fost eliminat din nou + mesaj pentru Louis Munteanu

  • Dan Petrescu (56 de ani) a tras primele concluzii după victoria facilă în fața Unirii Slobozia, scor 3-0, în etapa a cincea din Liga 1.
  • Tehnicianul a fost eliminat în finalul primei reprize, după ce a văzut două „galbene” pentru proteste vehemente la golul anulat al oaspeților.

CFR Cluj a reușit prima victorie pe teren propriu, după două înfrângeri consecutive.

Dan Petrescu, eliminat la CFR Cluj - Slobozia după un nou scandal

Antrenorul CFR-ului a privit mare parte din meci, din tribune, după ce a fost eliminat în minutul 42 pentru proteste la adresa arbitrilor. „Bursucul” s-a apărat după finalul partidei.

„Trei puncte mari pentru noi ținând cont că am schimbat toți jucătorii în afară de Sava. Și-au făcut datoria toți. Sunt foarte fericit pentru rezultat. Sunt dezamăgit de eliminare.

În Europa și unde am mai antrenat nu prea am fost eliminat, în România sunt mereu. Arbitrul al patrulea sau al cincilea stă numai la banca noastră, nici nu se uită la ceilați. I-am zis de ce nu e atent la fază? Galben!

Toți antrenorii din lume sunt agitați. Îmi pare rău. La meciul următor poate nu o să stau pe bancă. Proteste... Și jucătorii protestează. Trebuie să le dăm roșu mereu? Nu am înțeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru. Stă mereu pe capul meu!

A fost fault înainte de gol, de-asta m-am supărat. Le-am zis că a fost fault și să verifice la VAR. A fost fault în fața lui. Poate dacă nu era ofsaid, nu mai vorbeam de victorie”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Dan Petrescu, laude pentru Louis Munteanu

Aflat la al doilea meci oficial în tricoul CFR-ului, după transferul de la Fiorentina, Louis Munteanu a reușit o dublă în victoria cu Unirea Slobozia.

Dan Petrescu a remarcat evoluția bună a atacantului de 22 de ani, dar i-a transmis că nu are locul asigurat în primul „11”.

„Louis Munteanu a dat două goluri în al doilea meci. E bine pentru el. Trebuie să rămână umil, să nu creadă că e cel mai bun jucător dacă a dat două goluri. Au fost două goluri de clasă. Trebuie să știe că nu e titular de drept, are concurență aici la CFR. A luat și galbenul ala prea ușor, dar merită felicitat”, a adugat Petrescu.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5