Dorit în Italia  Daniel Bîrligea, în vizorul unei echipe de  Serie A
Daniel Bîrligea în vizorul celor de la Como/Foto: Colaj GOLAZO.ro

Dorit în Italia Daniel Bîrligea, în vizorul unei echipe de Serie A

  • Daniel Bîrligea (24 de ani) atacantul celor de la CFR Cluj, ar fi intrat în vizorul celor de la Como.
  • Nou-promovată în Serie A, echipa antrenată de Cesc Fabregas (37 de ani) a debutat cu o înfrângere pe terenul celor de la Juventus, scor 0-3.

Potrivit tuttomercatoweb.com, Como ar dori să-l transfere pe Daniel Bîrligea chiar în ultima săptămână de mercato.

Daniel Bîrligea, dorit de Como în Serie A

Atacantul de 24 de ani nu este străin de fotbalul italian. Acesta și-a făcut junioratul la Palermo și a evoluat pentru Teramo în Serie C. De acolo a ajuns în Gruia, pentru 100.000 de euro.

„După Sergi Roberto (ex-Barcelona) și Nico Paz (ex-Real Madrid), pentru care anunțul oficial ar trebui să vină chiar în următoarele ore, cei de la Como și-au mai trecut un nume în agendă pentru compartimentul de atac.

1.600.000 de euro
este cota lui Daniel Bîrligea, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Daniel Bîrligea este o idee de transfer care s-ar putea transforma în altă mutare neașteptată, clubul lombard fiind gata să lanseze un asalt decisiv în ultimele zile ale mercato estival. Bîrligea a început deja sezonul cu echipa lui Dan Petrescu și a făcut-o în cel mai bun mod, influențând șase goluri în toate competițiile”, scrie sursa citată.

Andreea Belotti și Patrick Cutrone au fost cei doi atacanți cu care a început Cesc Fabregas meciul cu Juventus.

CFR Cluj are 4 oferte pentru Daniel Bîrligea

Nelu Varga a recunoscut că fotbalistul său a primit patru oferte interesante, însă nu dorește să-l vândă în acest moment.

Afaceristul dorește să-și păstreze jucătorul pentru a ajuta echipa să acceadă în grupele Conference League.

Varga este însă dispus să-l vândă pe Bîrligea pentru „suma corectă”, după ce se fac toate calculele din campania europeană.

„Există patru oferte pentru Daniel Bîrligea, dar nu vreau să le dau curs, până nu ne calificăm în grupele Conference League. Va fi o sumă mare, cu multe milioane”, a declarat Varga, conform prosport.ro.

Profit total

CFR Cluj l-a transferat pe Daniel Bîrligea în ianuarie 2022, de la Teramo (Italia, Serie C), în schimbul a 100.000 de euro.

La doi ani și jumătate distanță, clujenii speră să obțină cel puțin 7.000.000 de euro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5