Dennis Man Anunț din Italia:  Lyon și Ajax  ar fi cu ochii pe internaționalul român
Dennis Man. Foto:

Dennis ManAnunț din Italia: Lyon și Ajax ar fi cu ochii pe internaționalul român

  • Dennis Man (26 de ani), extrema Parmei, impresionează în noul sezon, iar evoluțiile sale au atras interesul mai multor echipe importante din ligile de top ale Europei.
  • Nicolo Schira, jurnalist italian expert în mercato, anunță că internaționalul român este dorit de Olympique Lyon și Ajax Amsterdam.

Man a înscris pentru Parma în meciurile cu Fiorentina (1-1) și AC Milan (2-1) și a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor și în partida câștigată de naționala României în Kosovo, scor 3-0.

DRĂGUȘIN, TITULAR   Fundașul român profită de suspendarea lui Romero și va juca în  Europa League
Citește și
DRĂGUȘIN, TITULAR Fundașul român profită de suspendarea lui Romero și va juca în Europa League
Citește mai mult
DRĂGUȘIN, TITULAR  Fundașul român profită de suspendarea lui Romero și va juca în Europa League

Dennis Man, dorit de Lyon și Ajax

S-a vorbit despre mai multe posibile destinații pentru român, iar Schira anunță că încă două echipe au intrat pe fir: „Olympique Lyonnais și Ajax îl monitorizează pe Dennis Man, aripa celor de la Parma”.

În cazul în care Man va reuși să mențină ritmul ridicat din primele meciuri ale sezonului, o mutare s-ar putea realiza abia în iarnă: perioada de transferuri s-a încheiat în cele mai importante campionate ale continentului.

Pe Man îl văd să dea goluri pentru națională și pentru echipa de club. După, prin fapte, prin numărul de goluri, poate spera la o echipă de top. Deocamdată este bine unde este. Florin Răducioiu

Lyon a cheltuit o avere în această vară

Olympique Lyon este calificată în Europa League, competiție în care se va duela cu Olympiakos, Rangers, Beșiktaș, Hoffenheim, Qarabag, Frankfurt, Fenerbahce și Ludogorets.

Echipa antrenată de Pierre Sage (45 de ani) a pierdut primele două meciuri din Ligue 1 (0-3 cu Rennes și 0-2 cu Monaco), iar în etapa a treia a avut probleme mari cu Strasbourg, dar a câștigat cu 4-3.

148 de milioane de euro
a plătit Olympique Lyon pentru transferurile din această vară.

Ajax respectă tradiția: vinde scump și cumpără ieftin

De cealaltă parte, Ajax a avut o misiune dificilă în preliminariile Europa League: le-a eliminat pe Vojvodina, Panathinaikos (la loviturile de departajare) și Jagiellonia.

În faza ligii le va întâlni pe Beșiktaș, Slavia Praga, Qarabag, Maccabi Tel Aviv, Real Sociedad, Lazio, RFS și Galatasaray.

În Eredivisie, „lăncierii” au câștigat meciul cu Heerenveen din prima etapă (1-0), dar au pierdut cu 2-1 pe terenul lui NAC Breda.

2,38 milioane de euro
a plătit Ajax pentru Wout Weghorst (alți doi jucători au venit gratis). Echipa din Amsterdam a primit 57 de milioane de euro pentru fotbaliștii vânduți.
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”