În vizorul lui Inter  Dennis Man, dorit de  campioana  Italiei: „Este noul Gudmundsson”
Dennis Man. Foto: IMAGO

În vizorul lui Inter Dennis Man, dorit de campioana Italiei: „Este noul Gudmundsson”

  • Dennis Man (26 de ani) este una dintre surprizele plăcute ale debutului de sezon din Serie A, iar evoluțiile excelente din primele trei etape l-au adus pe român în atenția campioanei Inter Milano.
  • Man a înscris două goluri și a impresionat chiar și în meciul cu Napoli, pierdut de Parma în prelungiri.

Reușitele din partidele cu Fiorentina și AC Milan i-au dat aripi lui Man, iar presa din „Cizmă” scrie că românul a ajuns pe lista lui Inter.

Vedetă anti-FCSB  Olympiacos l-a transferat pe  brazilianul Willian , jucătorul crescut de Lucescu la Shakhtar
Citește și
Vedetă anti-FCSB Olympiacos l-a transferat pe brazilianul Willian, jucătorul crescut de Lucescu la Shakhtar
Citește mai mult
Vedetă anti-FCSB Olympiacos l-a transferat pe brazilianul Willian , jucătorul crescut de Lucescu la Shakhtar

Dennis Man, dorit de Inter: „A ajuns la o maturitate pe care puțini i-ar fi atribuit-o”

Jurnaliștii de la controcalcio.com îl compară pe Man cu Albert Gudmundsson, fotbalist care a impresionat după ce a promovat cu Genoa și a fost transferat de Fiorentina: „Un jucător care a sosit din Serie B, capabil să facă imediat diferența în Serie A”.

„În ciuda dificultăților emilienilor după eliminarea lui Suzuki (în meciul cu Napoli - n.r.), se poate spune încă o dată că Man a fost printre cei mai buni de pe teren și l-a înnebunit adesea pe fundașul lui Antonio Conte.

Man este foarte puternic în duelurile unu la unu, la 26 de ani a ajuns la o maturitate pe care puțini i-ar fi atribuit-o și reușește, de asemenea, să marcheze goluri sau să ofere pase decisive la foc continuu.

Este capabil să ajungă din dreapta în stânga, făcând rău oricărui fundaș și desenând traiectorii care sunt foarte greu de blocat”, scrie sursa citată.

38 de goluri
a influențat Dennis Man în cele 112 partide jucate pentru Parma. A înscris de 26 de ori și a oferit 12 pase decisive.

Dennis Man, un „fantezist care și-a demonstrat calitățile”

Nerazzurrii caută înlocuitori pentru Joaquin Correa și Marko Arnautovic, fotbaliști ale căror contracte vor expira în iunie 2025 și care nu mai sunt pe placul fanilor.

În plus, Inter ar aprecia stilul de joc al lui Man, care „s-ar putea adapta cel mai bine fie la un 3-4-3, fie la un 3-5-2, care gravitează în jurul unui prim atacant”. În acest caz, Man ar putea fi considerat înlocuitorul lui Alexis Sanchez, care a plecat gratis la Udinese.

Sursa citată menționează faptul că Inter va trebui să plătească cel puțin 15 milioane de euro pentru a-l transfera pe Man la Milano, iar pe fir ar putea apărea și alte cluburi, inclusiv din afara Italiei.

„Comparativ cu afacerea Gudmundsson, Inter va trebui să încerce să o ia înaintea tuturor pentru a-și asigura serviciile unui fantezist care își dovedește deja calitățile în Italia”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”