Bătaie mare pe FCSB Alte două televiziuni  vor să transmită  FCSB - LASK Linz . Patronul are un acord de principiu
FCSB - LASK Linz / Foto: Sport Pictures

Bătaie mare pe FCSBAlte două televiziuni vor să transmită FCSB - LASK Linz. Patronul are un acord de principiu

  • Prima Sport și Digi Sport au făcut și ele oferte pentru a transmite partida FCSB-LASK Linz, din play-off-ul de Europa League, manșa retur.
  • FCSB - LASK Linz se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GOLAZO.ro. În tur, în Austria, scorul a fost egal 1-1.

Se ascute lupta pentru obținerea drepturilor TV ale partidei FCSB - LASK Linz, din play-off-ul Europa League, manșa retur.

FCSB - LASK Linz  UEFA a stabilit cine va arbitra  meciul decisiv  din play-off-ul Europa League » I-a enervat pe români la Euro
Citește și
FCSB - LASK Linz UEFA a stabilit cine va arbitra meciul decisiv din play-off-ul Europa League » I-a enervat pe români la Euro
Citește mai mult
FCSB - LASK Linz UEFA a stabilit cine va arbitra meciul decisiv din play-off-ul Europa League » I-a enervat pe români la Euro

Oferte de la Prima Sport și Digi Sport

Așa cum GOLAZO.ro informa recent, Pro TV și România TV au fost primele posturi TV care și-au arătat intenția clară, prin oferte, că vor să transmită partidă.

Din ultimele informații ale GOLAZO.ro, alte două televiziuni - Prima Sport și Digi Sport - încearcă achiziționarea drepturilor de meci.

Surse din piața media susțin că cele două canale de sport au venit cu oferte chiar mai bune decât ceea ce a propus Pro TV.

Reamintim că Pro TV a făcut două propuneri către FCSB:

  1. Meciul să fie difuzat și pe TV, caz în care Pro TV a făcut o propunere financiară mult sub cea de la meciul cu Sparta Praga. Atunci a plătit 110.000 de euro, acum oferta e, conform surselor GOLAZO.ro, în jur de 60.000-70.000 de euro.
  2. Meciul să fie oferit exclusiv online, pe platforma Voyo, caz în care Pro TV a făcut o propunere aproape dublă față de prima: în jur de 100.000 de euro!

România TV rămâne favorită

Prima Sport și Digi Sport au făcut oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar celor de la FCSB, pentru obținerea drepturilor tv la meciul cu LASK.

Cu toate acestea, favorită să transmită meciul rămâne România TV, cu care FCSB are un acord de principiu, bazat pe relația foarte strânsă pe care Gigi Becali o are cu postul TV.

E ultimul meci vândut de FCSB

După meciul cu LASK Linz, campioana României nu va mai fi nevoită să negocieze pentru vânzarea drepturilor TV, indiferent în ce competiție va evolua.

De la faza principală, Europa League și Conference sunt deținute, ca drepturi, de UEFA, care deja le-a vândut pentru România.

Prima Sport și Digi Sport le-au cumpărat pentru perioada 2024-2027, pachet în care intră și Champions League.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”