FCSB - MACCABI  Brigadă din  Ungaria  la meciul tur, din Ghencea
George Bogar, arbitrul meciului dintre FCSB și Maccabi Foto:Imago

FCSB - MACCABI Brigadă din Ungaria la meciul tur, din Ghencea

  • Maghiarul Gergo Bogar (32 de ani) a fost delegat de UEFA la meciul dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv, din prima manșă a turului doi preliminar din Champions League.
  • Partida tur a „dublei” dintre FCSB și Maccabi este programată marți, 23 iulie, și poate fi urmărită în format liveText pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro Tv.

Campioana României a trecut fără emoții de Virtus, scor 11-1 la general, iar acum așteaptă duelul cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al UEFA Champions League.

FCSB - Maccabi. Brigadă maghiară la meciul tur

George Bogar îi va avea ca asistenți pe Theodoros Georgiou și Balazs Szalai, în timp ce al patrulea oficial va fi Csaba Pinter.

Maghiarul în vârstă de 32 de ani a condus doar 3 meciuri până acum în preliminariile UEFA Champions League:

  • 2021/2022- Riga- Malmo 1-1
  • 2022/2023- Sutjeska Niksic- Ludogorets 0-1
  • 2023-2024- Breidablik- FC Copenhaga 0-2

Returul dintre Maccabi și FCSB va avea loc miercuri, 31 iulie, ora 21:00, la Budapesta, pe Bozsik Arena, deoarece echipele din Israel nu pot evolua pe teren propriu din cauza războiului din Gaza.

FCSB își va continua aventura europeană indiferent de deznodământul dublei cu Maccabi.

  • Dacă va pierde, va pica în turul 3 Europa League, acolo unde urmează să întâlnească un adversar ce va fi determinat prin tragere la sorți.
  • Dacă vor trece de istraelieni, roș-albaștrii se vor califica în turul 3 al preliminariilor UEFA Champions League și vor avea asigurată prezența în grupele Conference League.

FCSB - Maccabi. S-au pus biletele în vânzare

Campioana României a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu Maccabi, contând pentru turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

Tichetele sunt disponibile pe platforma de ticketing a clubului, iar prețurile variază între 30 de lei, la inelul 2 al peluzelor, și 250 de lei la VIP 1.

Un tichet la primul inel al peluzelor costă 40 de lei, unul la tribuna a doua, inel 2, poate fi achiziționat în schimbul a 50 de lei, în timp ce pentru un bilet de acces la inelul 1 al tribunei a doua, doritorii vor trebui să plătească 60 de lei. La tribuna 1, inel 2, FCSB solicită 70 de lei pentru un bilet, în timp ce la VIP 2, acesta costă 100 de lei.

FCSB a anunțat că minorii de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult.

În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”