„A fost un șoc”  Florin Maxim, dezamăgit de  decizia FRF  în cazul Corvinului
Florin Maxim/ Foto:sportpictures.eu

„A fost un șoc” Florin Maxim, dezamăgit de decizia FRF în cazul Corvinului

  • Florin Maxim (43 de ani), antrenorul Corvinului, a transmis că a primit ca pe un șoc vestea că echipa sa nu va putea promova nici la finalulul acestui sezon.
  • Mai multe cluburi din Liga 2 (FC U Craiova, FK Csikszereda, FC Voluntari, FC Argeș) au depus contestații cu privire la avizul favorabil dat de FRF Corvinului în urmă cu 6 zile.

La o zi de la aflarea vești că hunedorenii nu au drept de promovare, Florin Maxim a vorbit despre situație.

„Și-au bătut joc de noi”   Corvinul , prima reacție după ce FRF a anunțat că hunedorenii nu pot promova în Liga 1
Citește și
„Și-au bătut joc de noi” Corvinul, prima reacție după ce FRF a anunțat că hunedorenii nu pot promova în Liga 1
Citește mai mult
„Și-au bătut joc de noi” Corvinul , prima reacție după ce FRF a anunțat că hunedorenii nu pot promova în Liga 1

Corvinul, fără drept de promovare în Liga 1. Florin Maxim, dezamăgit de FRF

Antrenorul hunedorenilor a fost vizibil dezamăgit de decizia FRF. De altfel, acesta a adus în discuție și contestațile celorlalte echipe.

A venit ca un şoc. Poate ne aşteptam, cumva, dar… nici nu ştiu. Nu vreau să comentez, pentru că nici nu am stat să mă gândesc prea mult.

Au fost acele contestaţii. Probabil contestaţiile celorlalte cluburi nu s-au îndreptat împotriva noastră, ci împotriva federaţiei. Asta e, am fost respinşi şi mergem mai departe”, a spus Maxim pentru liga2.ro.

Cu toate acestea, Corvinul a obținut calificarea în play-off-ul Cupei României, după un 3-0 sec împotriva celor de la Viitorul Panduri Târgu Jiu. Pentru un loc în grupe, deținătoarea trofeului va întâlni FC Argeș.

Echipa antrenată de Florin Maxim va disputa în acest weekend și primul meci din noul sezon de Liga 2, împotriva celor de la FC Voluntari, duminică, 25 august, cu începere de la ora 17:00.

Corvinul Hunedoara nu are drept de promovare. Comunicatul FRF

„Federația Română de Fotbal face următoarele precizări în ceea ce privește situația clubului Corvinul Hunedoara:
Corvinul a depus documentația necesară pentru schimbarea formei juridice.

În urma analizei, Departamentul Juridic al FRF a emis un aviz favorabil, pe care l-a publicat pe site-ul oficial al federației la data de 16 august 2024, constatand indeplinirea cerintelor cu privire la documentația depusă.

În conformitate cu prevederile regulamentare aplicabile, mai multe cluburi din Liga 2 (FC U Craiova, FK Csikszereda, FC Voluntari, FC Argeș) au depus contestații cu privire la Avizul mai sus menționat.

Având în vedere situația specială în care se regăsește clubul Corvinul, ca urmare a participării sale în competițiile europene, precum și din cauza imposibilității amânării mai multor jocuri ale acestuia din cadrul Ligii 2 (clubul având deja 3 meciuri amânate) , Comitetul Executiv a constatat că, în ciuda faptului că actele prezentate de club sunt suficiente pentru a permite modificarea formei juridice, nu există un orizont de timp suficient pentru a se putea adopta o decizie ulterior soluționării respectivelor contestații în instanțele sportive.

Pentru toate cele de mai sus, Comitetul Executiv a decis respingerea cererii clubului”, scrie frf.ro.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”