FĂRĂ BANDEROLĂ Mihai Stoica anunță că Florin Tănase nu va fi  căpitan  la FCSB + Ce număr va purta atacantul
Florin Tănase. Foto: IMAGO

FĂRĂ BANDEROLĂMihai Stoica anunță că Florin Tănase nu va fi căpitan la FCSB + Ce număr va purta atacantul

  • Florin Tănase (29 ani) era căpitan la FCSB înainte de plecarea la Al-Jazira (2022), însă nu-și va recupera banderola odată cu revenirea la gruparea bucureșteană.
  • Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a afirmat că Darius Olaru (26 ani) va rămâne căpitanul campioanei României.
  • FCSB a anunțat ce număr va purta Florin Tănase, având în vedere faptul că echipa are deja un „decar” (Tavi Popescu poartă #10).

Revenit la FCSB după două sezoane petrecute în Golf, la Al Jazira și Al-Okhdood, Tănase nu-și recapătă automat și rolul de căpitan.

CONVINS de fani Florin Tănase a revenit la FCSB și vrea să ajungă în  Liga Campionilor : „Putem să trecem de acest tur”
Citește și
CONVINS de faniFlorin Tănase a revenit la FCSB și vrea să ajungă în Liga Campionilor: „Putem să trecem de acest tur”
Citește mai mult
CONVINS de fani Florin Tănase a revenit la FCSB și vrea să ajungă în  Liga Campionilor : „Putem să trecem de acest tur”

Darius Olaru rămâne căpitanul FCSB, după revenirea lui Florin Tănase

Mihai Stoica a explicat că Olaru nu și-a pierdut banderola nici în momentul în care Vlad Chiricheș a revenit la echipă, deși și acesta avea un cuvânt important în vestiar.

„Nu s-a discutat asta (n.r. - schimbarea căpitanului) şi nu cred că poate să intre în discuţie. Pentru Olaru ar fi o chestie greu de explicat, nu s-a discutat.

S-a reîntors Vlad Chiricheş și nu a luat banderola. Nu mi se pare normal. Căpitan este Olaru în momentul ăsta. Când vrei să responsabilizezi un jucător, poate să fie asta o variantă. Gigi făcea asta în trecut”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Eu cred că vestiarul trebuie să impună căpitanul unei echipe. Mi se pare normal ca cea mai importantă voce din vestiar să fie căpitan. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Florin Tănase va purta numărul 7 la FCSB

FCSB a anunțat că Florin Tănase va purta 7 pe tricou în acest sezon. Atacantul preia astfel numărul lui Florinel Coman, care a plecat la Al-Gharafa.

Tănase a mai purtat acest număr în sezonul 2016/17, când FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l transfera de la FC Viitorul.

124 de goluri
a influențat Florin Tănase în cele 6 sezoane petrecute la FCSB (2016-2022). A înscris 83 de goluri și a oferit 41 de pase decisive în 228 de meciuri

A purtat apoi 10, dar acest număr îi aparține acum lui Octavian Popescu.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5