FCSB - Maccabi  Prezență  surpriză  în Ghencea: jucătorul dorit de Gigi Becali e în tribune +4 foto
Florin Tănase Foto:sportpictures.eu

FCSB - Maccabi Prezență surpriză în Ghencea: jucătorul dorit de Gigi Becali e în tribune

  • Florin Tănase (29 de ani), jucător rămas liber de contract după despărțirea de Al-Okhdood, este prezent în tribunele stadionului „Steaua” pentru a-și susține fosta echipă în duelul cu Maccabi, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.
  • Dorit de Gigi Becali (66 de ani) în această vară, internaționalul român a dat și el semne că dorește să se întoarcă la FCSB.

FCSB și Maccabi Tel Aviv se întâlnesc pe stadionul „Steaua” în turul al doilea preliminar al UEFA Champions League.

FCSB - Maccabi. Florin Tănase apariție surpriză

Florin Tănase a fost surprins în tribunele stadionului „Steaua” pentru a și susține fosta echipă în primul meci al „dublei” manșe cu Maccabi.

Florin Tănase, prezent în tribunele stadionul „Steaua” la meciul FCSB-Maccabi Foto: GOLAZO.ro
Florin Tănase, prezent în tribunele stadionul „Steaua” la meciul FCSB-Maccabi Foto: GOLAZO.ro

Galerie foto (4 imagini)

Florin Tănase, prezent în tribunele stadionul „Steaua” la meciul FCSB-Maccabi Foto: GOLAZO.ro Florin Tănase, prezent în tribunele stadionul „Steaua” la meciul FCSB-Maccabi Foto: GOLAZO.ro Florin Tănase, prezent în tribunele stadionul „Steaua” la meciul FCSB-Maccabi Foto: GOLAZO.ro Florin Tănase, prezent în tribunele stadionul „Steaua” la meciul FCSB-Maccabi Foto: GOLAZO.ro
+4 Fotografii
labels.photo-gallery

Florin Tănase: „Mă încântă ideea de a juca în Liga Campionilor”

Într-un interviu acordat în urmă cu două luni, când a venit în România pentru ai face o vizită patronului FCSB-ului, Tănase declara că visul lui este acela de a juca în grupele UEFA Champions League.

„Am venit pe la nea Gigi [Becali]. Mereu când trec prin țară, vin pe la dânsul. Am discutat cu dânsul acum câteva luni situația mea.

Timpul va decide dacă mă întorc la FCSB sau nu. Nu mai devreme de o săptămână-două.

Mă încântă ideea de a juca în Liga Campionilor. Mă așteptam să iasă campioni [cei de la FCSB]. Au fost de departe echipa cea mai bună. Nu avea cine să se bată cu ei.

Echipa trebuie să se întărească pentru sezonul următor. Vor fi meciuri multe și sper ca FCSB să-și apere trofeul de campioană. 

[Becali] nu mi-a dat prea multe detalii despre planurile sale pentru FCSB. Mi-a spus ce zice și la televizor, nimic mai mult”, a spus fotbalistul născut la Găești.  

228 de apariții
are Florin Tănase în tricoul FCSB-ului
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5