a semnat pe 2 ani  Florin Tănase , la FCSB: „350.000 de euro salariu anual. Dacă pleacă atunci când vrea el, dă banii înapoi!”
Florin Tănase (sursă foto: sportpictures)

a semnat pe 2 aniFlorin Tănase, la FCSB: „350.000 de euro salariu anual. Dacă pleacă atunci când vrea el, dă banii înapoi!”

  • Gigi Becali a anunțat transferul lui Florin Tănase imediat după egalul campioanei României la Praga, 1-1 cu Sparta
  • Florin Tănase revine după două sezoane la campioana României
  • Tănase se întoarce în România după aventura în Golf, la Al Jazira și Al-Okhdood

Florin Tănase a mai jucat timp de șase ani pentru FCSB, în perioada 2016-2022. Tănase a fost golgheterul roș-albaștrilor în Liga 1 chiar la finalul sezonului în care s-a transferat la Al-Jazira.

Cu Dumnezeu înainte  Patronul campioanei României jubilează:  „Nu vreau să se considere trufie, dar echipa asta  nu ne poate învinge ”
Citește și
Cu Dumnezeu înainte Patronul campioanei României jubilează: „Nu vreau să se considere trufie, dar echipa asta nu ne poate învinge
Citește mai mult
Cu Dumnezeu înainte Patronul campioanei României jubilează:  „Nu vreau să se considere trufie, dar echipa asta nu ne poate învinge ”

21:15 Tănase, primele imagini în roșu și albastru

Campioana FCSB a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu Florin Tănase în tricoul roș-albastru. Tănase ar putea juca vineri, chiar la derby-ul cu Farul.

„Este a doua oară când atacantul în vârstă de 29 de ani semnează cu clubul nostru, după ce a petrecut alți șase ani la Campionii României, între august 2016 și august 2022. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru”, este mesajul postat de FCSB pe contul oficial de Facebook.

Florin Tănase / foto facebook: fcsb Florin Tănase / foto facebook: fcsb
Florin Tănase / foto facebook: fcsb

13:45 Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase este la palat și se pregătește să semneze cu roș-albaștrii

„Eu ce am făcut am făcut. Uite, acum semnează și Tănase. Semnează, gata! Acum e la semnătură.

A semnat pe doi ani. Poate pleca atunci când vrea el. Dacă pleacă atunci când vrea el, dă banii înapoi. Toți banii pe care i-a încasat.

Lui Tănase i-am zis: «Câștig bani, câștigi bani». Deci îi dau bani din premiere, înțelegi? Asta i-am zis. Am făcut un contract ca să câștige bani. «Mă calific în Liga Campionilor îți dau ție bani, câștigi bani». 

Îi dau pe lună 29.000 de euro, 350.000 de euro pe an. Va avea bonusuri mari, îți dai seama, dar nu vreau să le spun. Nu trebuie să le spun. Eu nu i-am dat un salariu foarte mare, ca să fie apropiat [de restul]” a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

*****

Știrea inițială

Tănase, asul din mânecă pentru grupele UEFA Champions League

Nemulțumit de randamentul lui Miculescu, Gigi Becali a anunțat după meciul cu Sparta Praga transferul lui Florin Tănase.

„Cred că pe Tănase îl conving mâine (n.r. - miercuri). Nu avem atacanți. La Miculescu mă așteptam la mai mult. Băluță mi-a plăcut, alergat mult.

Fundașii centrali sunt extraordinari, Radunovic extraordinar, Crețu a jucat și el”, a declarat Becali în emisiunea Fotbal Club de la DigiSport

3.000.000 euro
este cota lui Florin Tănase, conform site-ului Transfermarkt

Tănase, doar un gol pentru FCSB în UCL

Tănase a jucat în patru meciuri pentru FCSB în preliminariile UEFA Champions League, în dublele cu Viktoria Plzen și cu Sporting Lisabona. Atacantul pe care Becali îl vrea înapoi la FCSB a marcat un gol contra cehilor.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB în 2016 cu 1,5 milioane de euro. Atacantul care a jucat la FC Voluntari și Viitorul a semnat un contract pe 5 ani.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”