N-a rezistat Fotbalistul transferat în această vară  nu l-a impresionat pe Hagi  » Decizie drastică luată de antrenorul Farului
George Merloi. Foto: Sport Pictures

N-a rezistatFotbalistul transferat în această vară nu l-a impresionat pe Hagi » Decizie drastică luată de antrenorul Farului

  • George Merloi (24 de ani) a fost transferat de Farul Constanța la finalul lunii iulie, însă gruparea dobrogeană a renunțat rapid la serviciile fotbalistului.
  • Aripa dreaptă se va întoarce la FC Voluntari, echipă alături de care a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului precedent.

Evoluțiile bune din tricoul clubului ilfovean l-au făcut pe Gheorghe Hagi să-l transfere în această vară pe Merloi, însă se pare că fotbalistul nu l-a impresionat pe antrenorul „marinarilor”.

„Transfer definitiv”   Cicâldău  semnează până la urmă cu Craiova. Rotaru confirmă mutarea: „Suntem înțeleși cu toată lumea”
Citește și
„Transfer definitiv” Cicâldău semnează până la urmă cu Craiova. Rotaru confirmă mutarea: „Suntem înțeleși cu toată lumea”
Citește mai mult
„Transfer definitiv”  Cicâldău semnează până la urmă cu Craiova. Rotaru confirmă mutarea: „Suntem înțeleși cu toată lumea”

George Merloi, trimis de Hagi înapoi la FC Voluntari

Merloi semnase un contract valabil pe 3 ani cu Farul, dar nu a apucat să debuteze. Nu s-a aflat în lot pentru meciurile cu Poli Iași, FCSB și UTA Arad, iar la duelurile cu FC Hermannstadt și CFR Cluj a rămas pe bancă.

În chiar ultima zi a perioadei de transferuri, Gică Hagi a decis să-l cedeze pe Merloi la FC Voluntari, informează Fanatik.

Fost internaţional U19 şi U21, Merloi a mai jucat în carieră pentru FCSB U19, Rennes U19 (Franţa), Academica Clinceni și Astra Giurgiu.

  • Farul a acumulat 8 puncte în 8 etape și se află pe locul 11 în Liga 1.
  • FC Voluntari a adunat 8 puncte după 5 etape și ocupă locul 7 în Liga 2.
6 goluri
a înscris George Merloi pentru FC Voluntari în sezonul precedent al Ligii 1, în 11 meciuri. A oferit și o pasă decisivă.

Visul lui Merloi a durat doar o lună

În momentul în care a semnat cu Farul, Merloi a explicat că i s-a îndeplinit un vis.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la un club puternic și sper să dau totul, să fac meciuri cât mai bune și să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele în acest sezon.

Este un pas înainte, un pas important pentru mine și sper să fac treabă cât mai bine aici.

Colegii m-au primit foarte bine, deoarece cu majoritatea mă cunoșteam. Sunt foarte fericit că i-am găsit aici și sper să facem treabă cât mai bună.

De foarte mult timp mi-aș fi dorit să ajung aici și bine că până la urmă s-a realizat acest transfer. Eu sper să fie un sezon bun important este să fiu sănătos și cu siguranță voi face lucruri bune aici”, a spus George Merloi.

350.000 de euro
este cota lui George Merloi, conform Transfermarkt.
Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia