Atac frontal  Gigi Becali îl acuză pe impresarul lui  Louis Munteanu , după transferul la CFR Cluj: „Mincinos și trădător! Făcea licitație la comision”
Gigi Becali, patron FCSB Foto:sportpictures.eu

Atac frontal Gigi Becali îl acuză pe impresarul lui Louis Munteanu, după transferul la CFR Cluj: „Mincinos și trădător! Făcea licitație la comision”

  • Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, l-a acuzat de trădare pe italianul Pietro Chiodi, impresarul lui Louis Munteanu (22 de ani), jucător care a fost prezentat de rivala CFR Cluj.

Campioana României l-a dorit și ea pe Munteanu în această vară, însă a pierdut lupta cu CFR Cluj, deși patronul FCSB era convins că acesta nu va ajunge în Gruia.

Gigi Becali, atac la impresarul lui Munteanu, după transferul la CFR Cluj

Înaintea meciului dintre Maccabi și FCSB, Gigi Becali a avut o intervenție telefonică la TV în care a vorbit despre meciul echipei sale, dar și despre transferul lui Munteanu la CFR Cluj.

Supărat că a ratat transferul atacantului în vârsă de 22 de ani, patronul roș-albaștrilor s-a dezlănțuit și l-a numit „trădător și mincinos” pe impresarul lui Munteanu.

„Nu m-a mirat că s-au plătit banii ăștia, băiatul este valoros. Când spuneam că nu va ajunge la CFR, mă bazam pe vorbele lui Pietro Chiodi. Acum i-am dat telefon și i-am spus: «Bă, tu ești mincinos și trădător, are dreptate Victor!». Mi-a zis tot timpul: «Stai liniștit, Gigi, dacă e ceva te sun!». Știți ce cred că făcea? Cred că făcea licitație. Nu la club, că nu asta-l interesa pe el. A făcut licitație la comision.

Eu i-am dat 200.000, cum ar veni. Bine, asta dacă-l scotea la 1,5 milioane. Când era la două milioane, am zis la revedere, și nu i-a mai convenit. Probabil mergea la două capete și a mers la cine i-a dat mai mulți bani, probabil i-au dat 400.000. E o nebunie cu impresarii! Și nu vorbesc aici despre Giovanni, el nu face așa ceva.

Jucătorii au ajuns un fel de sclavi ai impresarilor. Au ajuns stăpânii jucătorilor! Îi mint, îi vrăjesc. E o nebunie. Dacă vrei un jucător, nu-l poți lua, că trebuie să-i dau nu știu cât impresarului. Nu mai dau în viața mea, gata! Vrea să vină, bine. Nu, să fie sănătos! La revedere, s-a terminat! Păi ce facem, dăm bani la impresari sau la fotbaliști?

Să zici că nu vine jucătorul dacă nu-ți dau ție bani sau să se facă licitație între cluburi, care dă mai mult la impresari...

Îmi zicea că «lucrez pentru tine, muncesc pentru tine, Gigi». El muncea pentru mine mergând să-l vrăjească pe ăla să-i dea vreo 3-400.000. Ce să mai faci cu un asemenea om?”, a spus Becali la Digi Sport.

CFR, victorie cu Becali în „telenovela” Munteanu

CFR Cluj a oferit pentru Louis Munteanu cu 500.000 de euro mai mult decât suma anunțată de Gigi Becali. Patronul campioanei României anunța după eșecul cu Oțelul că este gata să plătească 2.000.000 de euro.

„Nu mă mai interesează. Am făcut oferta de două milioane, dar el că tralala, că nu știu ce, ia la revedere, mă! I-am acceptat și salariul lui. Dar că el se mai gândește, că nu știu ce.

Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro

live   FCSB - Petrolul 1-0 , a început repriza a doua
Liga 1
22:05
live FCSB - Petrolul 1-0, a început repriza a doua
Citește mai mult
live  FCSB - Petrolul 1-0 , a început repriza a doua
Credinciosul Politic  Starul lui Dinamo spune că jucătorul său favorit e un mare stelist și vorbește despre religie „ Dumnezeu este pe primul loc ”
Liga 1
20:00
Credinciosul Politic Starul lui Dinamo spune că jucătorul său favorit e un mare stelist și vorbește despre religie „Dumnezeu este pe primul loc
Citește mai mult
Credinciosul Politic  Starul lui Dinamo spune că jucătorul său favorit e un mare stelist și vorbește despre religie „ Dumnezeu este pe primul loc ”
CHAMPIONS CU ECHIPE DIN liga 2  Propunere inedită a unui președinte de club din  Italia   
Campionate
17:46
CHAMPIONS CU ECHIPE DIN liga 2 Propunere inedită a unui președinte de club din Italia
Citește mai mult
CHAMPIONS CU ECHIPE DIN liga 2  Propunere inedită a unui președinte de club din  Italia  
FC Argeș renunță la Dică  Antrenorul, pus pe liber după doar 7 meciuri:  „Succes în carieră”
Liga 2
17:06
FC Argeș renunță la Dică Antrenorul, pus pe liber după doar 7 meciuri: „Succes în carieră”
Citește mai mult
FC Argeș renunță la Dică  Antrenorul, pus pe liber după doar 7 meciuri: „Succes în carieră”