Schimbări la FCSB Kiki, scos de pe lista de Europa,  Chiricheș  de pe lista de Liga 1
Vlad Chiriches. Foto: GOLAZO.ro

Schimbări la FCSBKiki, scos de pe lista de Europa, Chiricheș de pe lista de Liga 1

  • Schimbări importante la FCSB pentru Europa League și Liga 1.
  • Kiki a fost scos de pe lista de Europa, iar Chiricheș a fost eliminat din Liga 1
„Am numărat anii, nu banii”  Gică Hagi, investiție de  8 milioane € : „Să nu-mi zică nimeni că România nu are talent sau nu putem să ajungem cei mai buni”
Citește și
„Am numărat anii, nu banii” Gică Hagi, investiție de 8 milioane €: „Să nu-mi zică nimeni că România nu are talent sau nu putem să ajungem cei mai buni”
Citește mai mult
„Am numărat anii, nu banii” Gică Hagi, investiție de 8 milioane € : „Să nu-mi zică nimeni că România nu are talent sau nu putem să ajungem cei mai buni”

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre modificările echipei pentru Liga 1 și competițiile europene.

Chiricheș rămâne pe lista UEFA, dar nu mai este eligibil pentru Liga 1.

Pe Kiki l-am scos de pe lista de Europa, iar pe Chiricheș de pe lista de Liga 1. Îl păstrez în Europa, că are experiență mai mare”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Becali a anunțat că fundașul Ionuț Panțîru va rămâne la echipă, beneficiind de o mărire de salariu și de o prelungire a contractului cu încă doi ani. Mijlocașul Andrei Pandele a fost cedat în L2, la FC Voluntari.

Panțîru rămâne, i-am mărit salariul și i-am prelungit contractul cu 2 ani. Îmi place așa cum e și ce joacă. Pe Pandele l-am dat la Voluntari Gigi Becali

Chiricheș va rămâne pe lista UEFA

Gigi Becali anunțase cu câteva zile în urmă că fundașul va fi scos de pe lista jucătorilor pentru Liga 1. Astfel, el nu va mai putea evolua în campionat pentru „roș-albaștri” decât dacă clubul va lua decizia de a-l reintroduce pe parcurs.

„Voi avea o decizie grea de luat, pentru că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur.

Îmi e și jenă s-o spun, pentru că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Nu am ce să-i fac. Gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când are el mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș. Gigi Becali

Becali vrea să îl vândă pe Kiki

Jucătorul din Benin nu l-a impresionat deloc pe Gigi Becali în acest sezon, iar postul său, de fundaș stânga, pare a fi asigurat în acest moment: Risto Radunovic este titular indiscutabil, iar numărul doi este Ionuț Panțîru, cel care se află într-o creștere evidentă de formă.

Singura problemă a lui Gigi Becali legată de David Kiki este faptul că jucătorul are un salariu mult prea mare pentru a face figurație. Este recompensat cu cu 12.000 de euro pe lună.

În plus, Kiki a încasat și un bonus de 200.000 de euro la semnătură. Iar acum, după doar două luni, Gigi Becali este nevoit să renunțe la el.

Pe Kiki aș vrea să-l vând, dar pleacă câinele de la măcelărie? Eu aș vrea dar... Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5